19. jul
STØTTE: Olav Grjotheim i Gulating Jessheim, støtter arbeidssenteret Heia Vita på Fetsund. Her avbildet med kollega Arnwe Bøhmer før åpningen av butikken i Jessheim Storsenter.
 
Selger øl og støtter attføring
Med Give Back Friday tar Gulating et oppgjør med økt kjøpepress og stadig flere handelsdager.

Publisert: 21.nov.2017 17:00
Oppdatert: 21.nov.2017 17:29

Gulating Gruppen som har ølutsalg over hele landet tar nå et oppgjør med shoppingfenomenet Black Friday. I stedet for tilbudspriser gir de ti prosent av totalsalget denne dagen til en frivillig organisasjon.

– Vi har nådd et metningspunkt i kjøpepress og er lei stadig nye tilbudsdager. Vi ønsker derfor en motreaksjon mot kjøpepresset, sier adm.dir. Rolf Ivar Skår.

SELGER BARE ØL: Vil bli størst og best

Hver ølbutikk velger selv hvilken organisasjon som skal få penger. Daglig leder Olav Grjotheim hos Gulating Jessheim vil gi dem til attføringstiltaket Heia Vita i Fetsund.

– Dette er et arbeidssenter som produserer trekassene vi har i butikken, og de som jobber der er fantastiske folk som fortjener en påskjønnelse. Jeg synes det er veldig fint at de kan komme ut i arbeidslivet, og det er viktig at slike tilbud opprettholdes, sier han.

Heia Vita ble etablert 2008 for personer med nedsatt funksjonsevne.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no