17. aug
GOD RESPONS. Allerede i løpet av noen timer fredag var annonsen for småbruket i Nannestadvegen 216 vist 2.754 ganger på finn.no. Foto: Studiooslo.no
 
Selger unikt småbruk til 16,5 millioner
NANNESTAD. Eiendommen er på over 14 mål og kraftig påkostet.

Publisert: 10.feb.2017 15:31
Oppdatert: 01.mar.2017 11:10

Småbruket i Nannestadvegen 216 selges med en prisantydning på 16,5 millioner kroner. Både eiendommen og bygningsmassen er spektakulær. Det er staller med 14 bokser, låve, ridehus og ridebane, innendørs svømmebasseng og stabbur med moderne leilighet. Eiendommen er vesentlig påkostet, ifølge boligannonsen. Småbruket ble lagt ut for salg fredag. På få timer var annonsen sett 2.754 på finn.no.

- Dette er en svært påkostet eiendom. Byggekostnaden ligger tett oppunder det vi forlanger i pris. Her er det nybygd ridebane, ny stall og det er godt tilrettelagt for hester og annet dyrehold som for eksempel griser og høner. Det er stor fleksibilitet i forhold til hva man kan gjøre, sier partner og eiendomsmegler Erlend Sørlie i Sem & Johnsen Eiendomsmegling.

- Jeg har solgt en del gårdsbruk tidligere, og da har ofte stallene vært i god stand, mens det har vært så som så med hovedhuset. Her er det høy standard på alt. Vi har allerede fått henvendelser på den, og dette objektet er meget attraktivt og det kan gå raskt, poengterer Sørlie.

LES OGSÅ: - Folk har større mulighet enn før til å kjøpe drømmeboligen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no