22. apr
Godt humør. Ellen Chatrine Laugen Vestnes har jobbet på Shell-stasjonen i Sundet i 32 år, åtte måneder og én dag. Torsdag hadde hun sin siste arbeidsdag med Tom Snekkerhaugen og kollegaene. Det ble følelsesladet for alle.
 
Shell-dama gir seg etter 32 år med topp service
SUNDET. I 32 år, åtte måneder og én dag har «Shell-dama», Ellen Chatrine Laugen Vestnes smilt, slått spøker med glimt i øyet og levert service på øverste hylle.

Publisert: 15.jan.2016 12:37
Oppdatert: 27.jan.2017 13:50

- Det er spesielt og trist. Samtidig er det greit når jeg først har bestemt meg for å slutte. Årene har gått så fort, og det har vært både opp- og nedturer. Det har vært mest fine dager og år. Jeg elsker jo kundene mine, sier Laugen Vestnes, selvsagt med et smil, til EUB.
Torsdag hadde hun sin siste arbeidsdag på Shell-stasjonen i Sundet. Det var en spesiell og vemodig dag for henne og kollegaene. Laugen Vestnes fikk jobb som ekstrahjelp mens hun gikk på videregående, og har vært en del av den serviceinnstilte staben siden. Det har lokalsamfunnet virkelig fått med seg. Da hun publiserte på Facebook at hun skulle slutte i jobben, var responsen formidabel. I skrivende stund har statusen fått 199 «liker» og 160 kommentarer.
På Shell kommer de også til å savne henne.
- Ellen har alltid vært blid, hyggelig og kundevennlig. Det er klart det er vemodig at hun slutter etter over 32 år, sier Arvid Øgård, som ansatte henne.
LES OGSÅ: O' hjul med din glede

Skal utvide konseptet

- Hun vil begynne med noe annet, og det kan vi ikke nekte henne. Slik er arbeidsmarkedet. Det er sjelden folk jobber så lenge på én plass som det hun har gjort. Ellen er flink, ingen tvil om det. Hun har vært godt likt av kundene, og har levert meget god service, sier Trond Øgård, som er én av driverne.
Inne i verkstedhallen treffer vi Tom Snekkerhaugen. Han har vært ansatt i 35 år på Shell.
- Det er synd at hun slutter, sier han.
- Hva vil du savne mest?
- Det må være smilet. Ellen er alltid blid, svarer han.
Det var Ellen selv som valgte å si opp jobben. Shell-stasjonen i Sundet skal utvide konseptet innenfor matfeltet (se egen sak). Det hadde ikke hun noe ønske om å være med på.
- Det er ikke forenlig med det jeg tror på og har lyst til å være med på. Jeg hadde egentlig en plan om å dø bak disken her, men nå blir det ikke sånn, sier Laugen Vestnes.
LES OGSÅ: Shell-stasjonen i Eidsvoll ble årets forhandler

Ferie et par uker

Nå tar hun ferie et par uker. 1. februar starter hun i ny jobb hos Eidsvoll Naturstein AS i Hammerstadvegen 20.
- Jeg fikk tilbud om jobb der etter at jeg bestemte meg for å slutte på Shell. Det blir en helt annen type jobb, og jeg ser på det som spennende. Jeg håper på mer tid til foto også, smiler Ellen Chatrine Laugen Vestnes.
Til sist lar vi én av Shells mange trofaste kunder gjennom en årrekke, Arve Holt fra Eidsvoll, si hva han tenker om at «Shell-dama» nå har sluttet.
- Trist. Hun har vært fantastisk. Servicen har vært formidabel, som fra alle andre her.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no