22. aug
FYLLER STORGATA: Storgata fylles med biler når Bilen dag arrangeres under Jessheimdagene. Per Gunnar Ophaug, salgssjef hos Bertel O. Steen på Jessheim, forteller at de fleste bilforhandlerne deltar.
 
Skal fylle opp Storgata med biler
Bilbransjen er tilbake i Storgata under Jessheimdagene. Der stiller de aller fleste bilforhandlerne fra distriktet når Bilens dag arrangeres 17. og 18. august.

Publisert: 08.aug.2018 09:00
Oppdatert: 07.aug.2018 14:41

Bransjen har i noen år arrangert Bilens dag både på Jessheim stadion og i gatene i Bilbyen

– Dette har også vært vellykket, med meget godt besøk, men vi er glade for å være tilbake i Storgata. Vi vil nok få en enda bedre effekt ved å være der. Det er positivt for bransjen å komme inn i gryta på Jessheim og få vist fram mange merker samtidig, og at det blir anledning for publikum til å se mange biltyper på et lite område og sammenligne. For kundene så er dette veldig positivt, sier Per Gunnar Ophaug, salgssjef hos Bertel O. Steen på Jessheim.

Han forteller at det nok blir diverse kampanjer fra bilforhandlerne disse dagene.

– Det blir sikkert muligheter til å gjøre en god handel i Storgata disse dagene. Vi håper folk møter opp i hopetall, sier Ophaug.

Han forteller at det er mye logistikk som skal på plass for å flytte butikken til sentrum.

– Men det har vi prøvd før, så det håndterer vi greit. Med de folkemengdene vi har sett der tidligere, så er det greit å være meget godt bemannet. Vi gleder oss, sier Ophaug.

LES OGSÅ: Arif & Unge Ferrari til Jessheimdagene

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no