22. nov
DRIFTSÅPNINGER: Statens vegvesen skal lage såkalte driftsåpninger i midtdeleren. I anleggsperioden vil det være redusert framkommelighet. Illustrasjonsfoto: Jan Arne Sandholtbråten
 
Skal lage hull i midtdeleren, og stenger ett felt i hver retning på E6
Fra fredag 8. november på kvelden til ettermiddagen søndag 10. november blir det redusert framkommelighet på E6 mellom Skedsmovollen og Hvam. Reisende til Gardermoen bør beregne ekstra tid.

Publisert: 05.nov.2019 18:00
Oppdatert: 05.nov.2019 14:31

Dette opplyser Statens vegvesen i en pressmelding. Fra fredag 8. november kl. 22 til ettermiddagen søndag 10. november vil det være åpent kun ett felt i hver retning på E6 mellom Skedsmovollen og Hvam, cirka 33 km sør for Gardermoen.

Reisende som kommer sørfra og som skal til Oslo Lufthavn på Gardermoen bør derfor beregne ekstra tid.

- For å ha muligheten til å legge om trafikken når vi skal utføre vedlikeholdsarbeider, skal vi etablere to driftsåpninger i midtrekkverket på den fire kilometer lange strekningen mellom Skedsmovollen-krysset og Hvam-krysset, sier byggeleder Yngvar Jahren i Statens vegvesen.

- Åpningene skal utstyres med hydrauliske bommer, forklarer han.

Strekningen er en firefeltsveg. For å få etablert åpninger og bommer i midtrekkverket, må kjørefeltene inn mot midtdeleren stenges mens arbeidet pågår. Det betyr redusert framkommelighet for både nordgående og sørgående trafikk i perioden.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no