25. jan
NYTT TILBUD. I tillegg til å være helsesøster i Ullensaker har Solveig Birgitte Nordlund Mødre drevet sexologiske rådgivning i kommunen i et drøyt års tid.
 
Samler foreldre med barn som føler at kroppen ikke stemmer med den de føler seg som
ULLENSAKER. Helsesøster og sexologisk rådgiver Solveig Birgitte Nordlund Mørdre starter gruppe for foreldre.

Publisert: 28.apr.2017 09:00
Oppdatert: 28.apr.2017 21:11

Etter initiativ fra en forelder skal helsesøster og sexologisk rådgiver Solveig Birgitte Nordlund Mørdre i Ullensaker kommune danne en foreldregruppe. Dette skal være et samlingspunkt for dem med barn og ungdom opp til 25 år som føler at kroppen de er født i, ikke stemmer overens med den de føler seg som.

– Dette er lavterskel, helsefremmende og forebyggende. Vi ønsker at foreldre skal kunne finne hverandre og snakke sammen og utveksle erfaringer, og se at man ikke er alene om disse utfordringene eller gledene. Man kan føle tilhørighet og trygghet ved å lære å kjenne andre i samme situasjon, sier hun.

Nordlund Mørdre arrangerer derfor et uforpliktende infomøte den 4. mai ved Kløfta helsestasjon. Hvordan gruppa skal fungere i praksis vil bli klart etter hvert. Først og fremst handler det om å etablere kontakt.

Gruppa skal i utgangspunktet drives av foreldrene selv, men Nordlund Mørdre ser for seg å bidra som en samlende person og med undervisning.

LES OGSÅ: Natteravnene får rede midt i sentrum 

LES OGSÅ: Rapport fra skjenkekontrollen: Alt er ok

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no