19. jul
 
Skal sørge for best mulig samarbeid
Terje Bartholsen er ansatt som Ullensakers prosjektleder for arbeidet med en eventuell tredje rullebane på Gardermoen.

Publisert: 05.jun.2018 15:00
Oppdatert: 05.jun.2018 11:05

Staten har bestemt at dersom Avinor skal få bygge ut Oslo Lufthavn med en tredje rullebane, skal den ligge i Ullensaker.

For å sikre en profesjonell og god prosess for å ivareta Ullensaker kommunes innbyggere på best mulig måte har kommunen opprettet en egen prosjektorganisasjon. Terje Bartholsen skal lede det arbeidet.

KAPASITET

– Staten bestemmer om Avinor får bygge ut Oslo Lufthavn. Ullensaker har ingen beslutningsmyndighet. Dersom Staten bygger ut er det viktig at Ullensaker gjør det som skal til for å sikre et best mulig resultat, for dem som skal reise – og våre egne innbyggere. Terje er en kapasitet med stor erfaring på denne type prosjekter. Vi gleder oss til å få ham med på laget, sier ordfører Tom Staahle.

STORE PROSJEKTER

Terje Bartholsen har bred erfaring med planlegging og gjennomføring av store offentlige prosjekter, med særlig fokus på innbyggerinvolvering og dialog. Han har den siste tiden jobbet med reguleringsplan for Bane NOR og den nye Ringeriksbanen og E16 til Hønefoss, et prosjekt til 30 milliarder kroner. Han har hatt flere langvarige oppdrag for forsvarssektoren og hadde ansvaret for intern og ekstern kommunikasjon for Forsvaret i forbindelse med at Avinor overtok ansvaret for drift av Bodø lufthavn i 2016.

SØRGE FOR SAMARBEID

Bartholsen har bakgrunn fra jussen og har nylig tatt en mastergrad i samfunnsvitenskap med fordypning i journalistikk. Han bor i Evenes, pendler og har i mange år vært en flittig bruker av Oslo Lufthavn på Gardermoen.

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Ullensaker og de som bor her. Min viktigste oppgave er å sørge for et godt samarbeid med alle involverte, og kanskje særlig de ullsokningene som kan bli berørt av en utbygging. Vi skal gjøre alt vi kan for å sikre innbyggerne et best mulig resultat, sier Terje Bartholsen.

Staten har ennå ikke besluttet om Avinor skal få bygge ut en tredje rullebane. Dersom arbeidet blir igangsatt, skal prosjektet stå ferdig i 2030.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no