20. nov
 
Midtsommer med musikkfestival i bakgården
Åpningen var preget av lav temperatur, sur vind og litt labert oppmøte. Heldigvis steg både temperatur og besøkstall i løpet av festivalen.

Publisert: 25.jun.2018 18:00
Oppdatert: 25.jun.2018 15:36

–Bandene leverer over evne, og det ser ut til at de som har vært her har hatt det moro, sier arrangør Olaf Dønnum.

Det kjølige været på fredag sørget nok for noen begrensninger med tanke på oppmøte, men etter hvert tok stadig flere turen innom bakgården, og alt i alt er Dønnum fornøyd med gjennomføringen av midtsommerfestivalen.

–Det er ikke fullt her, men det er bra med folk og god stemning, forklarer han.

- KJEMPEOPPLEGG

Jan-Erik Nossum var en av dem som ikke lot en kjølig sommerkveld sette en stopper for den gode stemningen. Han hadde planer om å tilbringe hele fredagskvelden ved Lille Barolo, og var strålende fornøyd.

–Dette er helt topp. Et kjempeopplegg. Jeg kjenner mange som skal opptre, og det er veldig bra at de lokale dras fram på denne måten, sier Nossum.

–Stemningen er stigende, og jeg vet at det er flere som skal komme utover kvelden og i morgen, legger han til.

LES OGSÅ: Inviterer til musikk og moro

VÆRAVHENGIG

– Dette er litt væravhengig, og det var fortsatt litt lite folk da vi spilte, men vi har det gøy uansett, forteller Gøran Johansen fra Blacklands.

Det var Blacklands som åpnet festlighetene. Til tross for at det ikke var så mye som kunne minne om midtsommer fikk de med seg publikum, og sørget for at stemningen ble betraktelig bedre så snart musikken begynte.

STIGENDE STEMNING

Det var tydelig at stemningen kun ble bedre og bedre. Bjørn-Anders Foss Iversen var med fra begynnelsen på fredag, og etter hvert som tiden gikk og vinden stilnet ble det raskt mer liv.

–Plutselig dukker det opp så mye folk. Det er kjempebra musikk, god stemning og folk har det gøy, sier Iversen.

SPILLE FOR KJENTE

–Det er utrolig gøy å spille for de man kjenner. Vi storkoste oss på scenen, og dette er et sted der det er veldig bra å spille, sier gitarist

og bandleder i Thundering Voices, Daniel Vargas Pacheco,

UHØYTIDELIG

–Kvelden har vært helt topp. Det er veldig ålreit å stille opp når noe skjer i Sundet, forklarer Ann Kristin Roseth og Elin Vikse.

LES OGSÅ: 1000 på Eidsvoll-natt

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no