15. sep
Overnatting: Barna overnattet og fikk besøk av eldre russ i barnehagen.
 
Skolestarterne fikk overraskende besøk
Tradisjonen tro overnattet de eldste barna i Læringsverkstedet Mork. Der fikk de et overraskende besøk underveis.

Publisert: 15.mai.2018 12:00
Oppdatert: 14.mai.2018 13:14

Det er blitt en tradisjon at skolestarterne overnatter i barnehagen. Dette er noe barna alltid gleder seg mye til, og det blir en slags markering på at russetiden deres er i gang. Mange av barna kom derfor i russeklær, og i løpet av kvelden kom fire eldre russejenter på besøk. De overrakte russeluer til barna og ga dem is.

I løpet av kvelden ble det også gjennomført flere knuteregler. Barna fikk for eksempel sykle inne, noe som vanligvis naturligvis kun er tillatt utendørs. I tillegg drakk de glass med melk/vann på under fem minutter og fikk ispinne i lua fordi de fikk is av noen større russ. Da dette var over var det duket for kveldsmat, før kvelden fortsatt med film og godis. Ivrige barn sovet til slutt på motorikkrommet i barnehagen den kvelden. Allerede 5.15 morgenen etter var de første barna i farta igjen. Da kunne de kose seg med hyggelige minner fra dagen i forveien.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no