17. jul
Inntil åtte etasjer: Et enstemmig formannskap gikk inn for å tillate inntil åtte etasjer på vestsiden av Trondheimsvegen på Råholt. Slik kan det bli dersom Godeland Boligutvikling AS får det som de ønsker.Illustrasjon
 
Slik kan nye Råholt bli
Nå har en utbygger kjøpt opp ytterligere to eiendommer langs Trondheimsvegen – og det kan bli åpnet for inntil åtte etasjer innenfor planområdet. Her er planene for nye Råholt.

Publisert: 12.okt.2017 21:00
Oppdatert: 12.okt.2017 21:04

I formannskapet gikk politikerne enstemmig inn for å tillate bygging på inntil åtte etasjer på vestsiden av Trondheimsvegen på Råholt i forbindelse med behandlingen av kommunedelplanen for Råholt. Det er gode nyheter for daglig leder Ove Martin Trøen og Godeland Boligutvikling AS.

Da EUB skrev om deres planer på vestsiden av Trondheimsvegen på Råholt – mellom avkjøringen til boligfeltet Kroken og sykkelbutikken The Duke Sport – sist (22. september), eide de eiendommene Trondheimsvegen 198, 200, 206 og Kroken 1B. Nå står de oppført med ytterligere to, nemlig Trondheimsvegen 199 og Kroken 39.

– Vi har fått med oss det politiske vedtaket, og opplever det som svært positivt. Her har politikerne tatt en riktig avgjørelse, spesielt i forhold til utnyttelse av de sentrumsnære områdene. Det er viktig, som vi nå gjør, å utvikle de sentrumsnære og eksisterende eiendommene. På den måten unngår vi å legge beslag på dyrket mark. Det har også vært i tråd med kommunens intensjon. Vi opplever også at vårt område nå ligger inn der de ser for seg at det skal utvikles inntil åtte etasjer, sier Ove Martin Trøen til EUB.

Han håper å komme i gang raskest mulig.

– I tillegg til boliger, ønsker vi oss en framtidsrettet dagligvarebutikk i området. Vi ser også for oss kafeer, spisesteder og kanskje servicefunksjoner som frisør. Vi skal lage et attraktivt område å bo i der, og ser også for oss snøsmelteanlegg i fortauene, et sameie utstyrt med elsykler og miljøfokus, sier Ove Martin Trøen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no