20. apr
Slutt: Bjørklund legger ned butikkdriften på Amfi Eidsvoll. 16. februar stenges dørene.Arkivfoto: Glen Widing
 
Slutt for Bjørklund på Amfi Eidsvoll: - Veldig leit og tungt

Publisert: 01.feb.2018 09:50
Oppdatert: 01.feb.2018 10:38

– Klart det er trist. Vi skulle gjerne hatt de med videre, sier senterleder Nina Kristengård.

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. De har lenge hatt butikk på kjøpesenteret på Råholt, men nå er det slutt.

– Vi har hatt to gullsmedbutikker, og dette viser nok at det ikke har vært plass til begge. Samtidig skulle vi selvsagt gjerne hatt med Bjørklund videre, sier Kristengård til EUB. Hun forteller at Bjørklund vil holde åpent fram til 16. februar. 31. januar la også Tilbords Eidsvoll ned sin butikk på Amfi Eidsvoll.

– Vi har nye aktører som er interesserte i begge lokalene som nå blir ledige. På Bjørklund-lokalet mangler bare kontraktssignaturen. De vil trenge to uker på å få butikken slik de ønsker. Det betyr at de regner med å åpne 1. mars. I Tilbords-lokalene er det også en ny aktør på vei inn. Dette er en butikk jeg tror Eidsvoll-folk vil sette pris på, sier Kristengård, som er klar på at senterdriften går bra og at det alltid vil komme noen utskiftninger. EUB har foreløpig ikke kommet i kontakt med innehaveren av Bjørklund-butikken som nå stenger dørene.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no