16. jul
Slutt: Villa de Eidsvoll har stengt dørene. Nå er selskapet bak restauranten slått konkurs.
 
Slutt for tredje gang
Restauranten Villa de Eidsvoll er den tredje restauranten som ikke får det til ved Vormas bredd. Den har vært stengt i flere uker. Nå er selskapet bak konkurs.

Publisert: 10.feb.2018 09:00
Oppdatert: 09.feb.2018 15:29

Villa de Eidsvoll har vært stengt i flere uker. EUB har i lengre tid – uten å lykkes – forsøkt å få innehaver og gårdeier i tale for å kommentere status. Denne uka ble konkursbo for La Casa Eidsvoll AS opprettet. Dette er selskapet bak restauranten. Bostyrer er advokat Gjermund Pekeberg.

– Villa de Eidsvoll har vært stengt noen måneder. Det er ingen virksomhet der, og dette er restene som er igjen. To ansatte er sagt opp, og det er opplyst å være én million i gjeld og null i eiendeler, sier Pekeberg til EUB.

Tredje som stenger

Dette er den tredje restauranten som har mislyktes med satsingen i de samme lokalene ved Vormas bredd i Sundet. Først gikk oppstartsbedriften Garnityr konkurs. Deretter satset Kurtulus AS med Garnityr som restaurantnavn. Dette gikk heller ikke. Og nå er det altså slutt for Villa de Eidsvoll.

– Er det kommet inn store økonomiske krav?

– Det er et par større krav, og det er noe utestående. Det dreier seg om offentlige krav og krav fra leverandører, sier Pekeberg.

EUB forsøkte også fredag å få en kommentar fra gårdeier og innehaver i denne sakens anledning. Ingen av disse responderte på vår henvendelse.

– Det er selvsagt alltid trist med konkurser, sier Gjermund Pekeberg.

Villa de Eidsvoll åpnet dørene 4. august i 2016. Før de startet opp uttalte de overfor EUB at de ønsket å begynne med lunsjbar og italiensk restaurant.

– Dette er en fantastisk mulighet for oss. Makan til beliggenhet skal du lete lenge etter. Nå gleder vi oss bare til å starte, uttalte den daglige lederen.

Fant lokalet på nettet

Adressen for nysatsingen var Sundgata 2–4.

– Vi fant lokalet på nettet, og ble også anbefalt det av venner. Beliggenheten er eksepsjonell og potensialet her er enormt. Nå blir det opp til oss å gripe denne muligheten, uttalte innehaveren.

Nå er altså restauranteventyret slutt for denne gang.


 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no