20. okt
Kjørte ut: Her kjørte en kvinnelig sjåfør av veien i Bønsdalen. – Hun slapp heldigvis fra det uten fysiske skader. Nå skal hun på en sjekk på legevakta, sier samboeren til EUB.
 
Snøvær og glatt på veiene – her gikk det galt
Det er snøvær, glatt og svært vanskelige kjøreforhold. Denne bilen havnet utenfor veien.

Publisert: 22.nov.2017 09:40
Oppdatert: 22.nov.2017 09:46

Snøværet fortsetter og det er allerede meldt om flere trafikkulykker på Øvre Romerike i morgentimene. I Bønsdalen i Eidsvoll kjørte en kvinnelig sjåfør av veien like før 09.00 onsdag.

– Hun slapp heldigvis fra det uten fysiske skader. Nå skal hun på en sjekk på legevakta, sier samboeren EUB snakket med på ulykkesstedet.

– Det var naturligvis et sjokk for henne å havne i grøfta utenfor veien. Heldigvis ser det ut til å ha gått bra, legger han til.

Flere ulykker

Det har kommet tett med snø i morgentimene. Det bidrar til at sikten blir dårligere og kjøreforholdene vanskeligere. Flere steder ligger det også is under snøen. Dermed er det ikke alltid lett å se at det kan være svært glatt.

Det har allerede vært én ulykke til på Øvre Romerike:

* I 08.00-tiden havnet en bil på taket på E16 ved avkjøringen til Algarheim. Nødetatene rykket ut. Heldigvis viste det seg ikke å være personskade der heller.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no