23. jul
Slik ser det ut: Her er brevet Oslo Lufthavn håper noen drar kjensel på. Det ble funnet i sikkerhetskontrollen på Gardermoen fredag. Foto: Privat
 
Søker eier til brev funnet i sikkerhetskontroll 
«Pappa vær glad i meg, Jeg elsker deg», står det i det hjerteskjærende brevet. Foreløpig har verken avsender eller mottaker meldt seg.

Publisert: 21.nov.2017 14:00
Oppdatert: 21.nov.2017 14:03

Det kjærlige kortet dukket opp i sikkerhetskontrollen på Oslo Lufthavn fredag. Kortet er selvlaget, og har påskriften «Pappa vær glad i meg, Jeg elsker deg». Nå håper Oslo Lufthavn å komme i kontakt med avsender eller mottaker.

– Det er intet nytt i brevsaken. Brevet er levert hittegodskontoret, men er ikke hentet av noen, sier Gurli Ulverud i Avinor.

Delte på Facebook

På kortet er det også tegnet en ugle under en paraply. Da Oslo Lufthavn etterlyste eier og mottaker på sin Facebook-side tok det helt av.

– Saken er delt over 2.500 ganger på Facebook-siden vår, sier Ulverud.

Oslo Lufthavn ønsker å komme i kontakt med eieren eller noen som kjenner til saken. Hovedflyplassen kan kontaktes på telefon eller via Facebook.

På Oslo Lufthavn synes de innholdet på kortet gjør at det er viktig å forsøke å få eieren til å melde seg. Det er nemlig langt fra hver dag de finner et slikt kort i sikkerhetskontrollen eller andre steder.

Håper på respons

– Det er sjeldent og litt rørende. Vi håper jo at vi til slutt får kontakt med den brevet er myntet på, sier Gurli Ulverud.

LES OGSÅ: Utbyggingen av OSL er langt fra ferdig

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no