23. jul
The Tree Massage & Spa: Duangjai Aasen åpnet dørene til The Tree Massage & Spa i februar. I snitt har hun mellom fem og ti kunder om dagen. Målet er å øke ytterligere, slik at hun kan ansette én person til i kroppspleiesalongen.
 
Økt konkurranse om massasjekundene 
Etter én måned med nysatsing er ordrebøkene til The Tree Massage & Spa i ferd med og fylles opp. – Høy kvalitet og god service skal kjennetegne oss, sier innehaver Duangjai Aasen.

Publisert: 19.mar.2018 06:00
Oppdatert: 19.mar.2018 09:21

Hårklipp, massasje og spa: Stadig flere satser på kroppspleie – også lokalt. I starten av februar startet Duangjai Aasen opp The Tree Massage & Spa i Flaenbakken 2, like over BilXtra, på Råholt. Det har gått over all forventning.

– I snitt er det mellom fem og ti kunder innom her om dagen. Målet er å vokse ytterligere framover, sier Duangjai Aasen.

Foreløpig er hun salongens eneste ansatte, men skulle veksten fortsette vil Duangjai ansette minst én til.

Tilbyr massasjebehandling

The Tree Massage & Spa tilbyr kroppsmassasje, og har i tillegg spesialtilpassede behandlinger til ansikt og føtter. Hun er ikke den eneste som satser i dette segmentet på Råholt. Det samme gjør også Råholt Thai Massasje i Trondheimsvegen 117 og Maya Spa & Health i Gladbakkvegen 2C.

– Jeg er godkjent massør og har god kunnskap om kroppens anatomi, uttalte Maya, med døpenavnet Tuangthong Khaosuanjit, til EUB for et drøyt år siden.

– Jeg tenker at konkurranse er positivt. Det gjør at vi alle må yte vårt ypperste for å gjøre kundene fornøyde, sørge for at de snakker positivt om oss og kommer tilbake, sier Duangjai Aasen.

Hun har oppe ti timer hver dag fra mandag til lørdag.

Godkjent som massør

– Men det er kunde- og oppdragsstyrt. Jeg stenger og lukker litt som det passer, avhengig av etterspørsel, sier Duangjai. Duangjai er godkjent som massør, og jobbet tidligere i Oslo.

– Nå bor jeg på Eidsvoll Verk, og flyttet hit. Råholt er et spennende område med stor vekst. Det bor godt over 20.000 innbyggere i kommunen, og det betyr at det bør være potensial for flere kroppspleiesalonger, sier Aasen.

Hittil er det 95 prosent kvinner på kundelisten. Aasen har allerede opprettet egen nettside, og er også på Facebook.

– Lokalene her er stilfulle og fine. Skulle veksten fortsette, kommer jeg til å holde på med dette i lang tid framover. For meg betyr det også mye å ha en arbeidsplass i nærheten av barna mine. Jeg har to barn og ønsker å følge opp disse tettest mulig i hverdagen, sier Duangjai Aasen, smiler, reiser seg og gjør klart for å ta imot neste velværekunde som ønsker en behandling.

Fakta

  • 58 virksomheter står i øyeblikket registrert under næringskoden «virksomhet knyttet til kroppspleie og fysisk velvære» i Nannestad, Hurdal, Eidsvoll og Ullensaker, ifølge Brønnøysundregistrene.
  • 13 av disse virksomhetene ble registrert i 2017 og 2018.
  • Bak salongen The Tree Massage & Spa står selskapet Aasen Massasje og Spa AS.

LES OGSÅ: – Jeg forstår raskt om mine kunder trenger noe mer enn massasje for vond rygg

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no