20. jul
OMRÅDET. Det er i dette området Tibnor skal etablere seg, rett nord for Nebbnes sørggående og trailerparkeringen.
 
Stålgigant til Eidsvoll
Tibnor AS, som er Nordens ledende leverandør av stål og metaller, skal flytte hovedlageret sitt til det nye næringsområdet ved E6 i Ormlia.

Publisert: 28.nov.2017 09:00
Oppdatert: 24.nov.2017 15:28

Tibnor er et norsk aksjeselskap med årsomsetning på omkring 1,5 milliarder kroner. Selskapet er eid av svenske Tibnor AB som har hovedkontor i Karlstad.

Tibnor-konsernet forsyner industrien og verksteder ved stål og metaller, og er, gjennom sine ulike selskaper, leverandør til hele Norden og Baltikum.

TRENGER MER PLASS

– Vi har vokst ut av lokalene våre på Furuseth i Oslo. Der har vi ingen ekspansjonsmuligheter, og eiendommen er solgt, forteller logistikkdirektør Finn Kamås i Tibnor AS til Eidsvoll Ullensaker Blad.

– Vi har også en virksomhet på Berger i Skedsmo og mye varer i Fredrikstad. Vi ønsker en samlokalisering av alt dette, sier Finn Kamås.

50 ARBEIDSPLASSER

Etableringen i Eidsvoll vil gi noe slikt som 50 arbeidsplasser.

– Totalt er vi cirka 160 ansatte. Av dem er det mange selgere som ikke skal flytte til Eidsvoll, og administrasjonen har alt flyttet til nye lokaler i Oslo, forteller logistikkdirektøren.

LAGER OG KONTORER

Tibnor skal leie lokalene ved E6. Området i Ormlia eies av Nistadgruppen i Bergen, men eiendomsutvikleren Bulk Infrastructure AS i Oslo har opsjon på kjøp av ei 50 mål stor tomt. Der skal Bulk reise et bygg på 21.000 kvadratmeter.

– Det vil bestå av en lagerdel på omtrent 20.000 kvadratmeter, mens ca. 1.000 kvadratmeter blir kontorer og nødvendige personalrom, forteller prosjektsjef Torbjørn T. Moe i Bulk Infrastructure AS.

VÅREN 2019

Bulk-sjefen håper å få fullført utbyggingen i Ormlia i løpet av neste år.

– Vil tar sikte på å starte opp så snart som mulig. Vi håper på et godt samarbeid og en konstruktiv og rask prosess i Eidsvoll kommune, sier Moe

– Vi håper å kunne flytte inn i løpet av første kvartal 2019, forteller Tibnor-direktør Finn Kamås.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no