17. aug
VEMODIG. - Det er vedmodig at det er slutt, sier barnehagestyrer Leif Ove Olafsen som har jobbet ved Stenshol barnehage i 18 år.
 
Stenshol barnehage er blitt historie
Minnesund. Fredag var det kroken på døra for Stenshol barnehage på Minnesund. I går begynte barn og ansatte i Stensby barnehage.

Publisert: 10.jul.2013 21:23
Oppdatert: 27.jan.2017 10:57

– Det er vemodig. Jeg har jo vært her i 18 år. Andre har jobbet her enda lenger, sier barnehagestyrer Leif Ove Olafsen.

– De fleste ansatte har vært her i over ti år. Én har jobbet her i 25 år, forteller Olafsen som etter ferien blir pedagogisk leder ved Stensby barnehage.

«ALLE» TIL STENSBY

Fredag var siste dag med barn i Stenshol barnehage. Avskjeden foregikk i stillhet.

– Vi har hatt avskjedsfest tidligere, så fredagen ble kun markert med is til barna, forteller Olafsen.

– Alle barna som skal fortsette i barnehage, er nå overflyttet til Stensby. Det samme er sju av de åtte ansatte. Én ansatt har fått jobbet annet sted, forteller Olafsen.

Barnehagestyreren er nå eneste igjen på Stenshol. Han skal bruke denne uka til å rydde og fordele inventar og materiell.

– Noe av utstyret her blir flyttet over til Stensby, men en god del blir fordelt på de andre kommunale barnehagene i Eidsvoll, forteller han.

SELGES

Stenshol barnehage ble åpnet i september 1976. Da Eidsvoll kommune kjøpte Stensby barnehage av Ahus i fjor, ble det bestemt at Stenshol, som er mindre og eldre, skulle legges ned.

Stenshol har hatt plass til 36 barn. På Stensby er det 61 plasser.

– Stensby ble bygd i 1993/1994 og er også pusset opp etterpå, men det vært noe større areal per barn på Stenshol, forteller Olafsen. Barnehage som ligger rett inntil boligfeltet på Stenshol, skal nå selges.

– Vi kommer til å avertere eiendommen til salgs i løpet av høsten, forteller virksomhetsleder Erik Lunde i Eidsvoll kommune.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no