20. jun
SPØRSMÅL. Arne Körner Haugen (Frp) stiller to spørsmål til ordføreren etter å ha lest nyheter i Eidsvoll Ullensaker Blad.
 
Stiller spørsmål til ordføreren etter avisomtaler
På bakgrunn av to saker i Eidsvoll Ullensaker Blad, retter nå kommunestrepresentant Arne Körner Haugen (Frp) to spørsmål til ordfører John-Erik Vika (Sp) i Eidsvoll.

Publisert: 29.jan.2018 06:00
Oppdatert: 31.jan.2018 12:33

- I EUB 12. desember 2017 kan man under Eiendomshandel på Øvre Romerike se at kommunen har kjøpt to eiendommer for til sammen 5.240.000 kroner. Jeg kan ikke se eller erindre at disse kjøpene er behandlet eller orientert om verken i hovedutvalget eller i kommunestyret. Hva er disse boligene tenkt brukt til, hvordan er de finansiert og hvorfor er ikke kjøpet bahandlet eller orientert om, spør Haugen.

Det andre spørsmålet dreier seg om kvadratmeterprisen på de nye omsorgsboligene på Eidsvoll Verk. Der har en privatperson gjennom leserbrevspalta i avisen kommet med en pris på 90.000 kroner per kvadratmeter. Kommunestyrerepresentant Jens E. Aalborg (H) har svart i avisen med en helt annen pris.

- Hva er den korrekte kvadratmeterprisen på byggeprosjektet og hvordan er det finansiert. Kan ordføreren ta initiativ til at alle byggeprosjekter og eiendomskjøp for framtida blir politisk behandlet eller orientert om på en tilfredsstillende måte, slik at politikerne er orientert før vi leser om dem i media, spør Arne Körner Haugen.

Han forutsetter å få svar i kommunestyremøtet 30. januar.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no