17. jul
STJÅLET: Lørdag ble den stjålet på Gardermoen. Mandag kom den til rette. Foto: Politiet
 
Stjålet Porsche funnet i kratt etter tips
Lørdag morgen ble Porschen til artist Mikkel Christiansen stjålet på Gardermoen. Mandag kveld ble bilen funnet gjemt i et kratt på Romerike.

Publisert: 28.aug.2018 15:00
Oppdatert: 28.aug.2018 15:02

Mikkel Christiansen (26) er kjent fra DJ-duoen Broiler, som har gjort suksess i musikkverdenen. I tillegg har han lidenskap for biler, og er eier av en hvit Porsche 911 Turbo fra 1975 han kjøpte for 700.000 kroner.

Lørdag ble bilen stjålet fra parkeringen på Gardermoen, og tyvene stakk senere fra politiet på Råholt. Politihelikopteret ble satt inn i jakten, og politiet sendte ut etetrlysning.

Først mandag kveld dukket bilen opp igjen. Da meldte Øst politidistrikt at den var kommet til rette. Den ble funnet gjemt i et kratt på Romerike etter tips.

– Jeg er glad jeg har fått den tilbake. Jeg er en erfaring og lærdom rikere, og har skjønt at jeg må bli flinkere til å installere bedre sikkerhet, sier Mikkel Christiansen til TV 2 mandag kveld.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no