18. jul
To forhåndsvisninger. Partner og daglig leder, Bjørn Granli Jokstad, i Eie Eiendomsmegling i Ullensaker er spent foran søndagens visning av funkisboligene på Kløfta.
 
Stor interesse for funkis
KLØFTA. Vakkert og moderne, sier mange. Sært og spesielt, utbryter andre.

Publisert: 04.mar.2016 14:58
Oppdatert: 27.jan.2017 13:59

Det har vært forhåndsvisninger og stor pågang for å sikre seg disse tomannsboligene.

- Vi har gjennomført to private forhåndsvisninger. I tillegg har det vært stor pågang på telefon. Søndag er første visning. Det blir spennende å se om begge blir solgt, sier daglig leder og partner, Bjørn Granli Jokstad, i Eie Eiendomsmegling i Ullensaker.

Den nybygde tomannsboligen ligger i Bakkevegen 28D & E. Prisantydningen per halvpart er på 4,5 millioner kroner. Funkisboligen ligger i et etablert nabolag bestående av mange eneboliger. Tomta er på 205 kvadratmeter. Det er med andre ord høy byggeutnyttelse.

Første på Kløfta

- Dette er spesielt. Meget spesielt, sier én av naboene EUB treffer når vi er ute og kikker på boligen.

- Funkistomannsboligen er ti meter høy, består av fire etasjer og har takterrasse med gode solforhold. Det er den første av denne typen på Kløfta, og du ser av kontrasten til naboene hvor mye det utvikler seg. Vi forstår naturligvis at noen synes dette blir spesielt, men vår opplevelse er at de aller fleste synes dette er fint, sier Granli Jokstad.

Det er mye som tyder på at Kløfta er skikkelig i vinden for tiden. Flere nye næringsaktører har allerede etablert seg helt inntil E6. Oslo Caravan flyttet nordover fra Frogner. Det er også planlagt boligbygging på Kløfta stadion.

LES OGSÅ: Dette huset ble solgt nesten to millioner over takst

Kuppet før visning

- Det skyldes flere grunner. Togtilbudet er meget godt her med flere avganger i timen til Oslo. I tillegg er det kort vei til hovedfartsåren E6. Vi ser et trykk i boligmarkedet, både fra Nedre Romerike og Oslo. I tillegg er det mange som flytter korte avstander internt på Kløfta. Det tyder på at de trives godt her, sier Granli Jokstad.

Han sier statistikken viser at det totalt er solgt 24 boenheter på Kløfta hittil i år.

- Flere av disse er blitt kuppet før visning. Det viser at folk er innstilte på å handle raskt og sikre seg boligene før visningene gjennomføres. På Kløfta gjør også prosjektet i Pærehagen at mange vil selge eneboligene sine for å flytte inn i ny leilighet. Det gjør at det ligger an til å bli flere eneboliger ledig på markedet framover, sier Granli Jokstad.

Han er spent foran søndagens visning av tomannsboligene i Bakkevegen. To forhåndsvisninger gjør at ting kan skje raskt i forhold til salg.

- Det er alltid spennende å se hvor mange som kommer. Denne gangen har interessen vært såpass god at jeg tror det kommer til å skje ting raskt her på begge boligene. På stedet er det barnevennlig beliggenhet. Fra huset er det ti minutters gange til togstasjonen. Det er dessuten flere barnehager med god dekning i området. Det er noe barnefamilier setter stor pris på med Kløfta, sier Granli Jokstad.

LES OGSÅ: Lokal storsatsing med eksklusive funkishus

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no