18. jul
Idyllisk. Småbruket ligger idyllisk til i Ålborgvegen i Eidsvoll. Tomtestørrelsen er rett i overkant av 5,1 mål, og flere Oslo-folk har allerede vist interesse for eiendommen.
 
Stor interesse for småbruk til 7,5 millioner
EIDSVOLL. Oslo-folk interesserte i et liv på landet.

Publisert: 01.sep.2015 08:57
Oppdatert: 27.jan.2017 13:28

Tre dager etter at småbruket ble lagt ut for salg til 7,5 millioner kroner hadde megleren fått over ti henvendelser - og gjennomført én privatvisning.

- Interessen har vært meget bra. Jeg hadde ti henvendelser i helga og gjennomførte en forhåndsvisning. Det har også vært bra trykk på annonsen, sier eiendomsmegler Christian Brodshaug i Proa Eiendomsmegling på Jessheim til EUB.

«Lev den landlige drømmen 35 min fra Oslo», reklameres det med i Finn-annonsen for eiendommen. Småbruket ligger i Ålborgvegen 54 og 56. Vidsyn Gård er navnet, for lokalkjente. Byggeåret er 1835, men eiendomsmegleren sier det er gjort betydelige restaureringsarbeid på eiendommen de siste årene.

- Våningshuset ble etablert i cirka 1835. Boligen ble senere påbygd i 1965. Den er bygd i Sveitserstil, med rikt utsmykket veranda og inngangsparti, og har i hovedsak beholdt de gamle detaljene fra sin opprinnelige stil gjennom den omfattende restaureringen, sier Brodshaug.

LES OGSÅ: Dette huset ble solgt for 270.000 kroner over takst

Stor tomt på landet

På eiendommen ligger det også drengestue og låve. Eiendommen er på i overkant av 5,1 mål.

- I drengestuen kan det være utleiemuligheter, sier Brodshaug.

- Hvem har vist interesse for boligen så langt?

- Det er mange fra Oslo og sørover som har vist interesse. Det skyldes nok i stor grad de gode kommunikasjonsmulighetene til Oslo Lufthavn og Oslo fra Eidsvoll stasjon. Du kommer deg kjapt inn til byen, og derfor er det naturlig med stor interesse derfra. Det er mange Oslo-folk som drømmer om et liv på landet, og dette er et unikt sted. Det ligger på en høyde, har en fantastisk god atmosfære og det er luftig og solrikt. Det er også unik utsikt mot romerikslandskapet, sier Brodshaug.

Satser på raskt salg

Basert på interessen så langt tror eiendomsmegler Brodshaug på raskt salg. Første ordinære visninger er satt opp søndag og mandag.

- Hva tenker du om prisantydningen på 7,5 millioner kroner?

- Basert på interessen så langt ser det ut som at dette er på riktig nivå. Det er viktig å understreke at den rette kjøperen vil få mye for pengene. Vi er spente på fortsettelsen, sier Brodshaug.

Han understreker også at eiendommen ligger inntil en veg med minimalt med trafikkbelastning.

- Her har du muligheten til å trekke deg helt tilbake, nyte livet på landet og samitidig ha kort avstand til alt som skjer i Oslo og hovedflyplassen. For mange vil dette være perfekt.

LES OGSÅ: Bolig fra 1861 kjøpt usett langt over takst

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no