24. apr
ATTRAKTIVT. Langsetåsen ligger høy og fritt og med nærhet til E6, ny skole, idrettshall og idrettsbane, sier Leif Magne Seierstad (t.h.) og Trond Hulleberg. Mistberget i bakgrunnen og Langset kirke til høyre.
 
Større utbygging i Langsetåsen
LANGSET. Bygging av 15 leiligheter er på trappene. Nå klargjøres også et område med plass til rundt regnet fire ganger så mange boenheter.

Publisert: 28.feb.2017 15:50
Oppdatert: 01.mar.2017 12:08

Det er selskapet Minne Utbygging AS som står for utviklingen av Langsetåsen.

SKYTER FART

Foreløpig er det bare bygd tre eneboliger på det store boligfeltet. Et par eneboliger til er på trappene, og nå skyter utbyggingen fart.

- Vi har nå solgt et område nærmest fylkesvegen til selskapet Seierhus AS på Eidsvoll Verk. Samtidig starter vi utvikling av et annet område med 40 eneboligtomter og 15 mål til småhusbebyggelse, forteller styreleder i Minne Utbygging, Trond Hulleberg.

15 LEILIGHETER

- Vi planlegger 15 leiligheter i tomannsboliger og rekkehus på vår del av området, forteller eier og daglig leder av Seierhus, Leif Magne Seierstad.

- Vi skal bygge spenstige, fine boliger, alle med takterrasse, forteller han.

- Vi bygger først og selger etterpå. Jeg regner med at vi starter tomtearbeidene i slutten av dette året og utover neste år, opplyser Seierstad.

- ATTRAKTIVT BOOMRÅDE

Langsetåsen ligger høyt i terrenget øst for Langset kirke med vid utsikt.

- Dette er et boområde vi har tro på, kommenterer Leif Mange Seierstad.

- Med den flotte beliggenheten og de mange tilbudene i nærmiljøet bør dette bli attraktive boliger.

- Nå er det bygd ny skole med bra kapasitet, flerbrukshall og idrettsplass med kunstgras. Det er kort veg til E6, og det eneste vi nå mangler, er å få togstopp, sier han.

STORT TOMTEOMRÅDE

Langsetåsen er et 360 dekar stort område øst for Langset kirke som allerede i 2001 ble regulert til boligformål. Området har plass til mer enn 300 boliger.

UTBYGGINGSSELSKAPET

Minne Utbygging AS er eier eller har opsjonsavtale med flere private grunneiere for store deler av området, og fremste del av feltet er for lengst opparbeidet.

- Vi har bygd kjøreveg og gangveg, lagt vann- og kloakkledninger og satt opp veglys. Lyset blir forhåpentligvis koblet på i løpet av få dager, forteller styreleder Trond Hulleberg i Minne Utbygging.

Erik Prøsch AS på Jessheim er største aksjonær i Minne utvikling. De to andre eierne er Hulleberg & Bø AS på Furnes og Brødrene Harsjøens Maskinutleie på Tynset.

Eidsvoll kommune eier også en del av området.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no