26. apr
STOR ETABLERING. - Det er snakk om 50–60 arbeidsplasser, opplyste Jens E. Aalborg (H) under kommunestyrebehandlingen tirsdag kveld. Her i samtale med partikollega Stein Aarvik (t. h).
 
Stort selskap vurderer etablering i Ormlia
EIDSVOLL VERK: – Det er snakk om 20.000 kvadratmeter og 50–60 arbeidsplasser, opplyste Jens E. Aalborg (H) i kommunestyret tirsdag kveld.

Publisert: 14.nov.2017 21:33
Oppdatert: 15.nov.2017 09:43

Etter hva vi erfarer er det et svensk stålselskap som ønsker å etablere seg ved E6 i Ormlia på Eidsvoll Verk.

NYTT NÆRINGSOMRÅDE

Tirsdag kveld behandlet kommunestyret detaljreguleringsplanen for Holmenga sør-Lundgårds skog. Det er et 125 dekar stort område for næringsetablering ved Nebbenes sørgående kro

I samme område er det allerede bensinstasjon, næringsbygg, kafeteria og en døgnhvileplass for trailersjåfører.

– VIKTIG PLAN

Lederen i hovedutvalget for næring, plan og miljø, Olav Resaland (Ap) la all sin politiske tyngde i å få vedtatt planen som var oppe til behandling for andre gang.

Både planen og den mulige etableringen er tidligere drøftet i hovedutvalget.

– Vi har ventet lenge på at Ormlia-område skulle bli en bra næringspark. Det er viktig å få på plass denne planen, for store firmaer ønsker å etablere seg, uttalte Resaland.

– Ormlia er ett av de beste næringsområdene vi har i bygda vår. Etter mange år har vi nå en stor etablering på gang. Det er snakk om 20.000 kvadratmeter og 50–60 arbeidsplasser, uttalte Jens Aalborg (H) som er medlem av samme hovedutvalg.

IKKE NAVNGITT

Planen ble enstemmig vedtatt, men det er fortsatt ikke offentliggjort hvilket stort selskap som har vist interesse. Etter hva vi oppfattet under tirsdagens kommunestyremøte, er det snakk om en svensk stålgigant, og en avgjørelse om etablering skal være nær forestående.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no