17. sep
FILM: Robin Johnsen (t.v.), Marius Stokke og Adrian Fløtten fra medier og kommunikasjon skal på oppdrag fra Tine lage film fra finalen i Tine Matcup i Stavanger. Her trener de sammen med kokk Henrik Våge Hansen.
 
Streamet seg til Tine-jobb
MK-elevene Robin Johnsen, Marius Stokke og Adrian Fløtten streamet semifinalen i Tine Matcup. Det gjorde de så bra at Tine ønsker dem til å lage film fra finalen i Stavanger.

Publisert: 14.jan.2018 06:00
Oppdatert: 14.jan.2018 09:28

– Det er gøy å få litt god respons på det vi gjorde. Dette er jo noe vi ønsker å jobbe med senere også. Det er moro å gjøre litt arbeid som andre kan se også, ikke bare for oss selv på skolen. Dette er kult, og gir motivasjon, sier Robin Johnsen, elever på medier og kommunikasjon ved Nannestad videregående skole.

De føler seg litt tryggere når det ikke er snakk om å streame.

– Nå skal vi filme og lage reportasje. Da skal vi jo også redigere, og det blir et mer kreativt arbeid nå, sier Johnsen.

Marius Stokke synes også dette er spennende.

– Det hadde nok vært en utfordring hvis vi skulle streame. Nå skal vi lage tre korte snutter, på to tre og fem minutter. Én av dem skal selges til Tine, og én skal bli reklame for skolen, sier Stokke.

LES OGSÅ: Rett fra skolen til jobb i filmbransjen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no