20. jul
STRIKKING SOM VARMER: Disse damene hos Gjensidige på Jessheim har hatt strikkedugnad til Kirkens Bymisjon sin juleaksjon.
 
Strikket skjerf på dugnad

Publisert: 31.okt.2017 10:30
Oppdatert: 31.okt.2017 10:57

– Det har vært en berikende å få være med å bidra. Vi er med å tar et samfunnsansvar, og det skaper stolthet og tilhørighet. Hos oss har dette engasjementet skapt stor glede, og en følelse av at man er med å bidrar til noe viktig. Det har vært positivt på arbeidsplassen, og for oss som er ansatt å være med, sier Mona Strand Furuseth i Gjensidige på Jessheim.

Ansatte hos Gjensidige på Jessheim har hatt strikkedugnad av oransje skjerf. De skal de gi til Kirkens bymisjons aksjon «Gled en som gruer seg til jul».

De har strikket oransje skjerf til den landsomfattende juleaksjonen «Gled en som gruer seg til jul». som starter 1. november.

– Kirkens Bymisjon arbeider for et varmere og mer inkluderende samfunn. Skjerfene er Kirkens Bymisjons symbol for en varmere by, sier generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no