27. jun
 
Strømbrudd på Dal, Råholt og Eidsvoll Verk
Alle skal nå ha fått strømmen tilbake.

Publisert: 25.des.2017 18:57
Oppdatert: 25.des.2017 21:53

Klokka 18.16 første juledag, fikk Hafslund inn en feilmelding, og 1279 kunder i et område som strekker seg fra Dal forbi Råholt og opp mot Eidsvoll Verk er foreløpig strømløse. 

 - Det er snakk om et ganske stort område. Mannskap er på veg, men vi kan foreløpig ikke si så mye om når strømmen er tilbake, sier kommunikasjonsjef Morten Schau i Hafslund Nett.

Like før klokka 19.00 hadde de fleste berørte kunder fått  strømmen tilbake, men ifølge Schau er det fortsatt 186 kunder som er strømløse.

 – Disse befinner seg i området rundt Dal sentrum. Problemene kan løses raskt, men dette kan også ta tid, sier kommunikasjonssjefen som ikke tør å si noe om når strømmen er tilbake hos alle de berørte husstandene.

Like før klokka 21.00 hadde strømmen returnert til samtlige husstander. Ifølge Schau ble den eksakte årsaken til strømbruddet ikke funnet, men det skal være snakk om et forbigående problem. 

 

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no