18. okt
Jobber med hodelykter: Strømbrudd er ingen hindring for butikkansatte Grete Rismoen og Imrije Emini. De jobber på for Xtra Bjerke.
 
Strømbrudd stenger butikker – ansatte jobber med hodelykter

Publisert: 08.okt.2018 15:24
Oppdatert: 08.okt.2018 17:35

Dagligvarebutikkene i Maura er stengt på grunn av strømbrudd. En kreativ butikksjef har utstyrt de ansatte med hodelykter.

– Vi fikk en ekstra lang kaffepause, men nå har jeg utstyrt de ansatte med hodelykter. De skal rydde litt i hyllene, sier Hege Engevold, butikksjef ved Extra Bjerke i Maura.

Hun opplyser at strømmen gikk 14.30. Da EUB snakket med henne 40 minutter senere hadde den fortsatt ikke kommet tilbake.

– Vi har fått beskjed om at Hafslund jobber med saken. Per nå vet vi ikke når strømmen kommer tilbake, sier Engevold.

På motsatt side av vegen har også Kiwi stengt butikken etter strømbruddet.

– 14.30 fikk vi et strømbrudd i Nannestad- og Dal-området. 1.859 kunder er rammet, så det er forholdsvis mange, sier Morten Schau, kommunikasjonssjef i Hafslund til EUB.

– Vi har folk på stedet som jobber med feilsøking. De seksjonerer inn det som er friskt av nettet, slik at flest mulig får strømmen tilbake. Denne jobben pågår helt til vi kommer dit feilstedet er. Foreløpig har vi ikke funnet feilen, sier Schau i 15.30-tiden mandag.

Strømmen tilbake

Alle  kunder har nå fått strømmen tilbake. Siste kunde inn kl 17.25. Det er trolig en graveskade på en høyspent kabel ved rundkjøringen nær Ringdueveien.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no