17. nov
 
Til topps med spennende bilde: Surfing i Gullverket
Ellen Chatrine Laugen Vestnes tok med seg en modell og et strykebrett inn i skogen i Gullverket.

Publisert: 30.jun.2018 18:00
Oppdatert: 29.jun.2018 15:01

Bildet er tatt i Gullverksåa.

- Strykebrettet knakk da det skulle surfes på, men morsomt var det i hvert fall, forklarer Ellen Chatrine Laugen Vestnes.

Ideen er ganske så utenom det vanlige, men når man er kunstfotograf er det meste tillatt. Resultatet er strålende og viser at man kommer langt med fantasi og evnen til å fullføre ideer.

FARGER OG LYS

Skal vi pirke, tror vi bildet hadde blitt enda bedre om surferen hadde blitt plassert mer markant vekk fra midten av bilderuta, og at kameraet hadde vært nede i vannskorpa. Vi liker fargene og lyset i trærne, og at åa forsvinner i intet, men kvisten som stikker ut i høyre bildekant trekker ned. Kanskje fakkelen burde vært holdt høyere opp? Uansett, et svært annerledes bilde som vi blir sittende og glo på, og møter vi en slik skikkelse på vår tur i skogen blir det ny verdensrekord på 100-meter.

Les mer om årets fotokonkurranse på denne lenken 

Vi har fått inn mange andre flotte og sommerlige bidrag i denne runden – og gleder oss til fortsettelsen de neste ukene. Nyt sommeren og husk kameraet! Neste uke vil vi se deres beste blinkskudd av kjæledyr.

 
SOMMERHEMMELIGHETER: Tok med meg et par venninner for å fange en sommerstemning under bregnene, forteller Ann-Jorunn Aune.
SØSKENKJÆRLIGHET: Bildet viser to søstre som uoppfordret og impulsivt viser søskenkjærlighet ved Strømstad, sier Anne Torill Lauritsen.
*** Local Caption *** annetorill@rsmoss.no


Anne Torill Lauritsen
Våler i Østfold
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no