17. aug
STAPPFULLT. Klubbhuset på Bøn stadion var fylt av ivrige deltakere under Eidsvollmesterskapet i poker. Der kjempet de om premier og gaver til cirka 40.000 kroner.
 
Svenske stakk av med seieren i Eidsvoll-mesterskapet i poker
BØN. 112 spillere i poker-EM.

Publisert: 17.feb.2017 11:40
Oppdatert: 01.mar.2017 11:08

- Årets vinner er Telly Mortensson fra Sverige. Nummer to ble Morten Engelstad fra Maura, mens tredjeplassen gikk til Tormod Hermansen. Han ble med det beste eidsvolling, sier Cato Pettersen i arrangørstaben.

112 spillere deltok i Eidsvoll-mesterskapet som ble arrangert på Bøn stadion. Pokerspillerne holdt det gående i ti timer. Rapportene forteller om et prikkfritt arrangement og mange rosende ord til arrangørene Cato Pettersen og Rune Larsen. Disse to fikk for øvrig mye god hjelp fra gode venner som alltid stiller opp.

- Spesielt Henning Stalsberg og Hans-Petter Røsrud, som stilte med to av hovedpremiene til mesterskapet. Dette var innkjøp i NM i poker i Dublin senere i vinter til en verdi av 800 euro og 400 euro. Ellers skaffet Thomas Hansen og Jan Roger Skogby premier for over 20.000 kroner. Til sammen ble det spilt om premier og gaver til cirka 40.000 kroner, sier Pettersen. Han og nevnte Larsen takker alle som stilte opp som hjelpere og deltakere. De retter en ekstra stor takk til Beathe Pettersen som alltid stiller opp og gjør en kjempejobb.

LES OGSÅ: Fullt hus for poker: - Et fantastisk idrettsarrangement for alle

LES OGSÅ: Jan Roger vant 113.950 i kortspill

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no