22. aug
GAMLEBYEN. Sandra Kaspersen, Marie Arntzen, Laila Nyhus, Reidun Lilleløkken, Solveig Linde, Kirsten Kvaksrud, Emilie D. Næss, Kari Carlsen , May Korslund, Rønnaug Fonbæk og Gunvor Enger på utflukt. Alle foto: Privat
 
Syden er for alle!
JESSHEIM. For fjerde gang har elever fra den videregående skolen stilt seg til disposisjon gjennom Det lille ekstra.

Publisert: 07.mai.2017 07:00
Oppdatert: 07.mai.2017 08:11

Det lille ekstra i Ullensaker og Ullensaker Frivilligsentral har igjen vært i Sydens varme med eldre mennesker fra Øvre Romerike.

– At dette er med på å motivere elever til å bli helsefagarbeidere er det liten tvil om, sier lærer Sigrid Bogstad, som var med på turen sammen med lærer Thomas Ulverud.

At dette er flott læring for de 14 elevene fra Jessheim vgs. er det liten tvil om. De bidrar med dugnadsarbeid for å delfinansiere sin tur, og hadde oppgaven med å tilrettelegge i forkant og bistå alle som trengte og ønsket litt hjelp i uka på Mallorca.

– De var på tilbudssiden fra vi dro fra Gardermoen til vi var tilbake. De er på jobb hele døgnet og jeg kan ikke få rost elevene nok, sier Rita Fjeld Hovden, daglig leder Ullensaker Frivilligsentral.

32 deltakere fikk en uke med gode opplevelser, gode samtaler, og ubegrenset med mat og drikke.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no