19. jul
Julegave: Her gir daglig leder Eirik Nordeide (til venstre) og prosjektleder Shane Matheson (til høyre) i Sagmoen Prosjekt AS blomster og ny asfalt til gårdsplassen til nabo Jørgen Aadahl og familien.
 
Tålmodig nabo får ny asfalt av utbyggeren
30 leiligheter bygges på nabotomta til Jørgen Aadahl og familien. De har vært så tålmodige at utbyggeren nå sponser ny asfalt på gårdsplassen deres.

Publisert: 27.des.2017 06:00
Oppdatert: 26.des.2017 20:12

Det vanlige er å høre om støy, naboklager og høy temperatur i forbindelse med utbyggingsprosjekter. På Råholt er det annerledes.

Bygger 30 leiligheter

– Vi har boret, sprengt og pigget. Dette er igjen lastet opp på dumper eller lastebil. Slikt blir det bråk av! Jeg tenker at Jørgen og hans familie har vært svært så tålmodige i all denne støyen, sier Shane Matheson, medeier og prosjektleder i Sagmoen Prosjekt AS.

Firmaet er godt i gang med å ferdigstille 30 leiligheter i det som blir Vestengkroken på Råholt. Tomten de bygger på er i overkant av seks mål, og besto av skogdekt fjell med varierende høyde.

– Det er klart vi har merket at de har drevet her, men det har gått veldig fint. De har alltid gitt beskjed til oss i forkant av sprenging, og vi har hatt god dialog underveis. Nå gleder vi oss til å hilse på naboene som snart flytter inn leilighetene, sier Jørgen Aadahl.

– Med grenser til kirkegården på en side og boligfelt på den andre, forsto vi at denne utbyggingen ville berøre. Så å si hele tomten er derfor sprengt i luften med de støyutfordringer dette innebærer, sier Matheson.

Får ny asfalt

EUB ble med da han og daglig leder Eirik Nordeide overrakte blomster og julegaven til Aadahl.

– For familien Aadahl som nærmeste nabo har det til tider blitt mye støy. Som en hyggelig gest ønsker vi derfor å glede familien med ny gårdsplass, sier Nordeide. Nyasfalteringen vil skje en gang før sommerferien. Verdien ligger et sted rundt 50.000 kroner. Matheson opplyser at de har tatt ekstra hensyn i forbindelse med begravelser i kirken.

– Vi har fått SMS av kirken ved begravelser. Så vidt meg bekjent har denne ordningen fungert godt, sier Matheson. 25 av 30 leiligheter er nå solgt i prosjektet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no