23. okt
 
Takk til tre + naboen

Publisert: 11.jul.2019 11:20
Oppdatert: 11.jul.2019 14:48

Den 4. juli flagget naboen. Jeg tenkte hun hadde bursdag og dro til Prix for å kjøpe noe til henne. Det ble en Diplom is (trippel) som jeg synes er god. En til henne og en til meg.

I kassa ble jeg stående litt langt bak i køen. Bak en dame med mye varer i vogna. Hun inviterte meg til å gå foran, fordi jeg skulle kjøpe så lite.

Neste dame i køen ble inspirert og ba meg også vennligst gå foran.

Da var det bare en mann mellom meg og kassadamen. Han hadde lagt sine varer på samlebåndet, men skjøv disse bakover, slik at jeg skulle kunne komme først i køen.

Så reiste jeg hjem. Banket på døren til naboen. Gratulerte henne med dagen og gav henne en av isene. Jeg har ikke bursdag sa hun. Det er dronning Sonja jeg flagger for – men kom inn så lager jeg en kopp kaffe til isen. Jeg takket ja og vi hadde en fin fin naboprat.

Man blir glad og en smule filosofisk av mindre, men dette v iser vel at om man gjør gode ting mot hverandre, så smitter det.

Så mange takk til de ukjente 3 hyggelige menneskene i køen til Prix, og takk til naboen som inviterte på kaffe. Verden blir bedre når man viser godhet mot hverandre.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no