23. okt
VELHUS:- Vi er glade for å få bruke den tidligere Esso-stasjonen til velhus, sier Kåre Aasen (midten). Her sammen med to andre initiativtakere,Stein Åge Lysgård (t.v.),og Kjell Sandholt. Arkivfoto.
 
Gammel Esso-stasjon blir velhus
MINNESUND. Kommunestyret i Eidsvoll har enstemmig godkjent at Minnesund Vel får leie den tidligere bensinstasjonen vederlagsfritt i 30 år.

Publisert: 10.sep.2017 15:00
Oppdatert: 10.sep.2017 19:21

Velforeningen har søkt om å få bruke den gamle bensinstasjonen siden de ikke finner andre tilfredsstillende lokaler i nordbygda.

Bygget trenger oppussing, noe vellet har stipulert til mellom 1,5 og 2 millioner kroner. Dette må velforeningen stå for, og de må legge til rette for utleie til andre lag og foreninger.

Kommunen kjøpte eiendommen så langt tilbake som i 2005, og bygningen ble leid ut til vegvesenet under utbyggingen av E6 langs Mjøsa.

Siden dette opprinnelig bensinstasjon, er området belagt med restriksjoner for framtidig bruk. Det kan blant annet ikke bygges boliger, sykehjem eller lekeplass på området, og det er ikke tillatt å anlegge noe under bakkenivå hvis det ikke er for industriformål.

Søknaden fra Minnesund Vel ble enstemmig vedtatt i kommunestyret uten noen form for debatt.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no