18. nov
ALVORLIG: Tre personer risikerer seks år i fengsel for brudd på Straffelovens §274, i tillegg til en rekke andre lovbrudd. De tre skal ha torturert, kidnappet og mishandlet ei ung jente. En av de tiltalte må også svare for voldtekt.
 
Tiltalt for kidnapping, tortur og voldtekt av en ung kvinne
Tortur, voldtekt, kidnapping og injiseringssprøyter med opiater og luft – det er hva en kvinne skal ha gjennomgått i en hel natt i Ullensaker i august i 2016. Tre personer, to av dem fra Øvre Romerike, må møte i Nedre Romerike tingrett tiltalt for ugjerningen.

Publisert: 12.sep.2018 15:00
Oppdatert: 12.sep.2018 15:14

Om de tre, en mann på 21, fra Østfold, en 22 år gammel mann og en 24 år gammel kvinne fra Øvre Romerike, blir funnet skyldig i mishandlingen, risikerer de inntil seks år i fengsel.

FLERE TIMERS TORTUR

21-åringen fra Østfold er tiltalt for å ha holdt kvinnen i en leilighet uten av hun hadde noen reell mulighet til å forlate stedet.

I leiligheten skal kvinnen ha blitt slått med metallgjenstander, blitt tatt kvelertak på, slått i ansiktet med jern, slått i hodet flere ganger med flaske, stukket med kniv, blitt injisert med sprøyter med opiater og med luft, stumpet sigaretter på og påført brudd i en finger.

Som følge av torturen ble kvinnen lagt innlagt på sykehus, hvor hun måtte ligge en uke.

21-åringen Østfold skal også ha voldtatt henne mens hun var bevisstløs og ute av stand til å motsette seg handlingen.

De tre tiltalte skal ha vært påvirket av narkotika under mishandlingen.

UPROVOSERT VOLD

I mai samme år skal 21-åringen ha stukket en kar i ryggen og i halsregionen med kniv. Dette skal ha skjedd uten noen rimelig foranledning på parkeringsplassen utenfor Coop Extra på Jessheim. Offeret måtte sy flere sting etter å ha blitt påført skader i både øre og nakkeregion.

Mannen er også tiltalt for flere tilfeller av trusler, oppbevaring og bruk av narkotika, bæring av kniv og våpen på offentlig sted og for å ha kjørt bil og motorsykkel i påvirket tilstand.

Rettssaken starter 15. januar og avsluttes 24. januar til neste år.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no