20. jul
 
Tiltalt for ran og mange andre lovbrudd

Publisert: 27.aug.2017 17:00
Oppdatert: 22.aug.2017 13:24

Med en tiltaleliste så lang som et vondt år, må et 21 år gammel kar fra Nannestad møte i Øvre Romerike tingrett.

Mannen er tiltalt for ran, kroppsskade, vold og trusler mot politiet, trusler mot egen familie, bruk av narkotika og en del andre lovbrudd.

I fjor sommer skal mannen ha tatt telefonen fra en kioskansatt i Lørenskog. Han truet med å bruke en nødhammer om den ansatte ikke betalte ham 500 kroner for å få telefonen tilbake. Den ansatte tok da pengene fra kassa og ga dem til raneren. Da politiet kom til stedet og arresterte ham, skal han ha utdelt både spark og trusler.

Noen uker forut for dette, skal nannestadkaren ha vært vitne til at en mann ble utsatt for kroppsskade uten at han grep inn for å hindre dette.

I en telefonsamtale med sin egen mor i fjor høst, truet han med utøve vold mot henne. Han skal også ha sagt at han skulle skaffe seg en pistol og komme og ta henne og faren. Han oppsøkte også moren, til tross for at han var ilagt besøksforbud.

I tillegg er han tiltalt for å ha kjørt motocrossykkel uten gyldig førerkort, flere ganger å ha brukt narkotika og flere tilfeller av nasking i forretninger.

Det er satt av to dager til rettssaken – 12. og 13. september. Blir mannen kjent skyldig i alt han er tiltalt for, risikerer han flere år i fengsel.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no