20. apr
 
Tre livsgleder på én gang – det går jo ikke
Jo da, det går an når to livsgledebarnehager og ett livsgledehjem feirer sammen.

Publisert: 18.mai.2018 17:00
Oppdatert: 16.mai.2018 15:05

Dette var tilfellet da barn fra Midtbygda barnehage og Breenenga Fus barnehage gikk i «17.-maitog» dagen før en store dagen sammen beboere og ansatte ved Nannestad sykehjem. Begge barnehagene er livsgledbarnehager og sykehjemmet er i i en prosess for å bli sertifisert som livsgledehjem.

– Det var veldig tøft å møte så mange barn. Arrangementene vi har i forbindelse med at sykehjemmet skal bli et livsgledehjem synes jeg er flott, sier Ingjerd Skaarer, beboer ved Nannestad sykehjem.

– Ett av kriteriene er nettopp å implementere nærmiljøet og å samle flere generasjoner, sier Kari Homble, livsglede koordinator ved Nannestad sykehjem.

Også elever fra helsefagarbeiderlinja ved Nannestad videregående skole deltok i toget og hjalp til med blant annet rullestoler. Også noen russ satte farge på toget. Det var ikke mulig å skaffe korps, så det var «bærbar» musikk som skapte stemningen.

LES OGSÅ: Bunadsvisning på sykehjemmet

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FORNØYD: Ingjerd Skaarer (t.v.) syntes det var veldig hyggelig å være sammen med barna i «17.-maitoget» den 16. mai. Her sammen med fra v. Phillip S. Sunde, Philip K. Søberg, Maria Jørgensen og Henning Heimdal. Bak: Tom Olsen.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no