19. jul
NERVØS: Camilla Larsson er butikksjef i Home & Cottage som åpner mandag. - Jeg gleder meg, men har litt nerver siden alle jeg snakker med sier at de har ventet lenge på oss, sier hun.
 
Tre nye butikker på storsenteret
Jessheim storsenter har fått inn tre nye aktører.

Publisert: 13.mar.2018 14:30
Oppdatert: 13.mar.2018 14:01

Både Domino’s pizza og Vitus apotek har åpnet dørene sine i Jessheim storsenter. Førstkommende mandag åpner Home & Cottage i de 750 kvadratmeter store lokalene etter G-sport.

– Nå jobber vi med å få på plass alt slik at butikken er ferdig mandag morgen. Vi har tro på Jessheim, men jeg er ganske nervøs, sier butikksjef Camilla Larsson.

– Hvorfor nervøs, er du redd for at det ikke skal gå bra?

– Nei, tvert om. Jeg hører blant folk her på senteret at de har ventet lenge på at vi skal åpne her. Slikt er selvsagt positivt og veldig hyggelig, selv om det gir meg litt prestasjonsangst, påpeker hun.

VARIERT UTVALG

Hun får ansvaret for ti ansatte med stort og smått, og sammen skal de selge alt fra store sofaer og sittegrupper til nips, kroppspleieprodukter og mat.

– Vi har også med oss en dekoratør som setter opp møblene slik folk vil gjøre det hjemme, da ser det bedre ut enn om de bare blir stablet, påpeker hun.

Jessheim har vært et mål for kjedesjef Roar Skjelland.

– Storsenteret er kompakt og passer vår profil godt. Med Skovly-utvidelsen blir senteret blant de 10–12 største i landet, og med tre store aktører på plass ble det veldig aktuelt for oss å komme, sa han til EUB da nyheten om etableringen ble sluppet for litt siden.

BEHOV

Senterleder Christin Brandt har tro på nykommerne.

– Jessheim vokser så mye at dette har vi behov for.

– Med Vitus apotek som nettopp åpnet i Fakkelsenteret får dere to slike butikker. Holder det ikke med ett?

– Nei, våre to apoteker fører ganske forskjellig vareutvalg, og det er bra for kundene. Dessuten ligger de i hver sin del av senteret, så det går bra, påpeker hun.

Boots apotek har vært i storsenteret i mange år. De har i det siste drevet ombygging av butikken, med nyåpning 13. mars.

– De har ikke blitt større, bare åpnet mer av lokalene, sier Brandt.

I tillegg åpnet Domino’s Pizza i lokalene ved siden av.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no