17. nov
NY SATSING: I fjor hadde Ullensaker kulturskole stor suksess med Grease. Nå står musikaleventyret Peter Pan på programmet. Søndag 26. august er det adition. Arkivfoto: Hege Høst
 
Trenger deltakere til reise med Peter Pan
Ullensaker kulturskole trenger skuespillere, dansere, sangere og musikere til sin nye oppsetning Peter Pan. Det inviteres til audition søndag 26. august.

Publisert: 25.aug.2018 12:00
Oppdatert: 24.aug.2018 12:37

Med to tidligere musikalsuksesser, følger nå kulturskolen opp med enda et fantastisk musikaleventyr i mars 2019 – Peter Pan.

– Ullensaker kulturskole gjør det igjen, og vi leter som vanlig etter både skuespillere, dansere, sangere og musikere. Hvis det er noen som er interessert i scenografi, kostymer, sminke, rekvisitter eller markedsføring, så vil vi gjerne også ha dere med på denne uforglemmelige reisen. Å være en del av et musikalprosjekt er morsomt, kreativt og utfordrende. Man lærer mye nytt og jobber sammen i et fellesskap, sier Tove Alsegård hos Ullensaker kulturskole.

FRA 8. KLASSE

Alle fra og med 8. klasse og oppover kan melde seg på

– Det går bra å melde seg på til audition i løpet av lørdag 25. august. Ta kontakt gjennom FB-siden Peter Pan-Ullensaker Kulturskole, sier Alsegård.

Øvelsene vil foregå på tirsdager.

REISER TIL ALDRILAND

Peter Pan handler om Wendy og de to brødrene hennes som en natt blir vekket av Peter Pan og feen hans Tingeling. De følger med dem til Aldriland, hvor de får muligheten til å aldri bli voksne. Tenk, å leve et liv som barn for alltid, der man leke og ha det gøy, uten noen bekymringer eller ansvar. Å kunne fly og sloss mot pirater blant indianere, feer og foreldreløse barn! Vil de savne foreldrene sine og den virkelige verden? Eller vil den grusomme Kaptein Krok fange dem og mate dem til krokodillene?

– Bli med på denne utrolige reisen og opplev selv hvordan det går, sier Alsegård.

LES OGSÅ: Trampeklapp for Grease

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no