22. okt
Til salgs for hemmelig pris: Trugstad Gård ligger rett ved Oslo Lufthavn og har mange bruksmuligheter. Nå er den lagt ut for salg, flere har vist interesse, men prisen er foreløpig hemmelig. – For den rette kjøperen vil denne eiendommen kunne ha stor verdi, sier Erik Gjellestad, rådgiver for selgeren Trugstad Holding AS.Foto: Privat
 
Trugstad Gård selges
Ti minutter fra Gardermoen selges nå Trugstad Gård. Eiendommen er ferdigregulert hotell- og næringseiendom – og flere har allerede vist interesse.

Publisert: 21.okt.2017 06:00
Oppdatert: 20.okt.2017 21:10

Eieren hadde opprinnelig en plan om å utvikle hotell på eiendommen.

– Men etter hvert som tiden har gått har eieren fått andre interesser og prioriteringer. Da er det bedre å overlate stafettpinnen til noen andre, sier Erik Gjellestad, som er rådgiver for selgeren.

Det samlede tomtearealet er på 308.000 kvadratmeter. Selve næringseiendommen er på 13,1 dekar. Trugstad Holding AS står som eier, og eiendommen selges dermed som et aksjeselskap.

– Det er en meget idyllisk eiendom i vakre omgivelser. Det selges som et aksjeselskap, og det er dermed verken odels- eller konsesjonsplikt, opplyser Gjellestad.

LES OGSÅ: Ærverdig eiendom solgt for 9,5 millioner

Flere har vist interesse

Eksisterende bygg på eiendommen er et hovedhus med stuer og flere spise- og møterom, samt moderne industrikjøkken. I tillegg er det en stor kårbolig med møterom, kjøkken og soverom. Den store låven beskrives å ha ombyggingspotensial.

– Det er godkjent reguleringsplan for hotell, restaurant og næringsvirksomhet på 4600 kvadratmeter, sier Gjellestad.

Etter at eiendommen ble lagt ut har det allerede meldt seg en rekke interessenter.

– De forrige eierne drev restaurant, selskapslokaler og butikk. Beliggenheten er nydelig her med en blanding av dyrket mark, skogteiger og raviner. Vi skal være fornøyde med det bølgete og vakre landskapet vi har på Romerike, sier Gjellestad.

– Har mange vist interesse?

– Ja, flere enn dere journalister har ringt og meldt seg.

– Hvilken pris ønsker dere for eiendommen?

– Det ønsker vi ikke å kommentere. Men for den rette kjøperen vil denne eiendommen kunne ha stor verdi, sier Gjellestad.

Mange muligheter

Området rundt Oslo Lufthavn er preget av mange store hoteller.

– Der er det et eget marked. På denne eiendommen er det mulig å bygge noe annet. Noe tettere og mer intimt. Dermed henvender eiendommen og konseptet seg til et annet publikum. Jeg har gjennom årenes løp vært i kontakt med en rekke hotellgjester som gjerne kan tenke seg et mindre og mer intimt tilbud rundt hovedflyplassen. Det kan for eksempel være mulig å leie dette og gjennomføre forhandlinger med aktører i ulike saker, uten at alle trenger å se hvem du snakker med, sier Gjellestad.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no