17. jul
19 NYE BOENHETER. Jan Heranger og Morten Andersen samarbeider godt og har sammen dannet selskapet Jamo Eiendomsutvikling AS. Over nyttår håper de to å komme i gang med byggingen av 19 nye eneboliger på Styrihagen i Eidsvoll. To av enhetene er allerede solgt.
 
Tvillingsjeler i felles bransje - bygger 19 nye eneboliger sammen
EIDSVOLL. De kunne vært beinharde konkurrenter innenfor samme bransje, men i stedet finner Jan Heranger og Morten Andersen stor glede i hverandre. Nå satser de på et nytt byggeprosjekt med 19 eneboliger i nærheten av Sundet.

Publisert: 16.nov.2016 15:45
Oppdatert: 27.jan.2017 14:43

- Vi fant tidlig en god tone, tenker svært likt og er opptatt av å være tømrere. For oss er ikke det viktigste å være forretningsmenn eller sitte på kontor. Vi ser felles glede i hverandre, sier Jan Heranger til EUB.

Kompanjongene fant en god samarbeidsform i 2008, og begynte å påta seg byggeoppdrag og oppussingsprosjekter. De har hvert sitt selskap i Byggmester Morten Andersen AS og Eiendomsservice Øst AS. Sammen har de startet Jamo Eiendomsutvikling AS.

LES OGSÅ: 16 nye boenheter for småfamilier, par og pendlere

39 millioner i omsetning

- Det måtte bli slik. Enkelt og greit med initialene våre, humrer Heranger.

Samarbeidet er blitt en suksess. Til sammen hadde de tre selskapene en omsetning på rett i underkant av 39 millioner kroner i 2015. Jamo Eiendomsutvikling AS økte fra 6,5 millioner i 2014 til rett over 22 millioner kroner i fjor. Dette mye takket være et vellykket byggeprosjekt på Gruehagen i Eidsvoll. Fra første spiker til siste hus ble overlevert tok det i underkant av to år.

- Vi har tatt flere småjobber sammen de siste årene, men dette er det første store samarbeidsprosjektet. Til sammen har vi satt opp og solgt 19 boenheter - 13 eneboliger i rekke og seks leiligheter, sier Heranger.

Nå skal de starte på 19 nye eneboliger på Styrihagen - kun et par steinkast unna. Det totale tomtearealet er på ni mål. Prisene vil ligge fra 3,5 millioner kroner og oppover.

LES OGSÅ: Snart blir det boliger der Råholt barnepark var

Solgt to nye boenheter

- Den summen får du bare en tomt for flere steder på Jessheim, sier Heranger.

Han har elleve tømrere og lærlinger ansatt i sitt firma. Det samme antallet har Morten Andersen. Sammen setter de på to-tre snekkerlag under nye byggeprosjekter.

- På det nye prosjektet har vi solgt to boenheter allerede. Reguleringsplanen har vært gjennom førstegangsbehandling. Nå venter vi på resultatet av annengangsbehandlingen. Vi håper å kunne starte byggingen på nyåret, sier Heranger. Nå har samarbeidspartnerne også blitt medlemmer av Byggmann-kjeden.

- Dere satser mest i området rundt Eidsvoll sentrum?

- Ja, det er helt bevisst. Vi er begge Sundet-patrioter, og er opptatt av vekst og utvikling og at folk skal handle der og bruke sentrum. Heranger er glad de har flere bein å stå på i satsingen.

- Vi er heldigvis ikke like konjunkturavhengige som andre. Skulle hussalgene gå ned kan vi bare satse mer på oppussing og restaurering. Men akkurat nå koker det i det lokale boligmarkedet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no