21. jul
STINN BRAKKE: Når Dagfinn Lyngbø har sin turnépremiere på scenen i Kong Rakne på Jessheim blir det ikke et eneste ledig sete. ?Foto: Presse
 
Ullensaker kulturhus utsolgt til turnéstarten
Dagfinn Lyngbø er en av humor-Norges mest prisbelønte og populære komikere. Allerede nå er turnépremieren i Ullensaker så godt som utsolgt.

Publisert: 16.jul.2017 16:00
Oppdatert: 16.jul.2017 22:33

Kulturhøsten starter med latter. 23. august kommer Dagfinn Lyngbø til Ullensaker kulturhus. Han har lagt sin turnépremiere til scenen i Kong Rakne, med sitt soloshow «Supersmud». Dette blir en helaften fylt av stand up og musikalsk humor av og med Dagfinn Lyngbø. Den rappkjefta bergenseren har også med seg sin faste musiker, Bjarte Jørgensen.

Fullt hus

Etter publikumssuksessene Evolusjon og Stereo, legger Lyngbø nå ut på veien med Supersmud. Første stopp er Ullensaker kulturhus, hvor det ikke blir et eneste ledig sete i salen.

Showet har høstet gode anmeldelser. «Gjennomført, detaljrikt, smart, velformulert og uforutsigbart», skrev Dagbladet i sin anmeldelse.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no