17. jul
STYRE. KrFU-ere sterkt representert i det nyvalgte styret. Aleksander Tjernes (t.v.) og Sigurd Brennsæter som ble ny leder. Han etterfølger Torgeir Jacobsen. Foto: Terje Hermansen
 
Ungdommelig styre for KrF i Hurdal
HURDAL. Ungdommen inntar KrF-styret i bygda. Det var klart etter det siste årsmøtet.

Publisert: 24.apr.2017 06:00
Oppdatert: 24.apr.2017 08:59

Under årsmøtet til KrF Hurdal nylig var det et relativt ungt styre som ble valgt. Etter flere år som leder, overleverte Torgeir Jakobsen klubba til Sigurd Brennsæter (19). Aleksander Tjernes (30) ble også valgt inn, noe som medførte en sterk representasjon av KrFU i styret. Kjetil Rydland, kommunestyrerepresentant, Torgeir Jakobsen og Terje Hermansen ble også valgt inn i styret.

SPENNENDE

Styret sier det ser fram mot en spennende valghøst, og det er klart for å fronte god KrF-politikk hvor menneskeverdet er i sentrum.

– Vi vil være en tydelig røst for de virkelig viktige verdisakene, verne om livet, fra unnfangelse til naturlig død, sikre en trygg og god oppvekst, gode familievilkår, en verdig eldreomsorg, fortsette kampen mot fattigdommen her hjemme og der ute, rus og vold i nære relasjoner og i samfunnet. Hurdal KrF skal, sammen med resten av lokallagene i fylket, være med på drajobben for å sikre 1.-kandidat, Ingunn E. Ulfsten, en plass på Stortinget. Det er den viktigste oppgaven fram mot valget, forsikrer lokallagsleder Sigurd Brennsæter.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no