21. apr
DELTAR: Kristoffer Ødemarksbakken er blant de unge idrettsutøverne som deltar på inspirasjonskveld på Nannestad videregående skole onsdag 29. november. Foto: Thomas Hansen
 
Unge toppidrettsutøvere skal inspirere på Nannestad vgs.
NANNESTAD: Onsdag 29. november arrangerer idrettsfag ved Nannestad videregående skole toppidrettskveld.

Publisert: 17.nov.2017 14:00
Oppdatert: 10.nov.2017 14:42

– Vi har gleden av å invitere til inspirasjonskveld for utøvere, ledere, trenere og andre idrettsinteresserte. Vi får blant annet foredrag med tema knyttet til unge utøveres satsing på toppidrett, sier Margrethe Hammer Mobæk, assisterende rektor ved Nannestad videregående skole.

LOVENDE IDRETTSUTØVERE

Deltakere er blant andre Stian Grastveit, Thomas Roth og Kristoffer Ødemarksbakken.

På programmet står en kort presentasjon av satsingsområder ved Nannestad vgs., når bra ikke er bra nok – psykisk helse og toppidrettssatsing som ung utøver ved Stian Grastveit, kombinasjon skole og toppidrett – tålmodighet i treningsarbeidet, samtale med Thomas Roth og Kristoffer Ødemarksbakken. Det er påmelding til arrangementet.

– Velkommen til en spennende og inspirerende kveld, sier Hammer Mobæk.

LANGRENN

Stian Grastveit (22) kommer fra Egersund. Han har konkurrert i langrennssporet siden han var fire år og satser for fullt den dag i dag. Han konkurrerer nå for Heming IL og er en god ung langrennsløper med gode resultater på junior- og seniornivå. Grastveit har gått tre år på idrettslinja i Sirdal og flyttet til Oslo etter det. Foruten å satse fullt på langrenn, har han brukt de siste tre årene på en bachelorgrad i økonomi.

FRIIDRETT

Thomas Roth (26) er, og har vært, en av Norges, og Europas, aller beste mellomdistanseløpere de siste sju-åtte årene. Han har spesialisert seg på 800-meter. Han konkurrer for Ull/Kisa. Han var elev ved idrettsfag, toppidrett, på Nannestad vgs. fra 2007–2010.

FOTBALL

Kristoffer Ødemarksbakken (21), fotballspiller for Ull/Kisa. Han har markert seg som en av de aller beste spillerne i OBOS -ligaen 2017. Han ble tatt ut på årets lag i OBOS-ligaen 2017. Fra 2018 spiller han for Lillestrøm SK. Han var elev ved Nannestad vgs. skole, idrettsfag, 2011-2014, og har tidligere spilt for Bjerke IL og Nannestad FK. I dag studerer han ved Norges idrettshøgskole ved siden av å være fotballspiller.

LES OGSÅ: Styrker seniorstallen med tre nye løpere

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no