17. jul
Klar til møte: Leder Einar Andreas Øvreness i Eidsvoll menighet
 
Utfordrer befolkningen med viktige spørsmål
Hvilke behov bør et menighetshus fylle i årene som kommer? Det er ett av spørsmålene Einar Andreas Øvreness vil utfordre menighet og brukere på under et møte i Breidablikk torsdag kveld.

Publisert: 07.feb.2018 09:00
Oppdatert: 06.feb.2018 18:12

Han er leder i Eidsvoll menighetsråd. Nå har de invitert til samling i Breidablikk. Målet er å skape en konstruktiv dialog om veien framover.

– Vi har lyst til å engasjere flest mulig i menigheten, unge som eldre. Alle som på en eller annen måte er engasjert eller føler tilhørighet til menigheten er hjertelig velkomne på møtet, sier Øvreness. Menighetsrådet har eid Breidablikk siden 1991. Det er gjeldfritt og de driver utleie.

– Generasjonen som var engasjert da vi overtok huset i 1991, er fortsatt engasjerte. Den eneste forskjellen er at de er blitt grå i håret. Videre aktivitet betinger at folk er med og er engasjerte. Vi ønsker å få opp engasjementet for menighetshuset fra flere generasjoner. Det løfter arbeidet og fellesskapet i menigheten. Det blir en kveld med mye prat og de som kommer vil bli utfordret. Vi ønsker å høre hvilke tanker menigheten gjør seg om menighetshuset og veien framover, sier Øvreness.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no