16. jul
sint: Kurt Nilsen reagerer sterkt på løgnen fra Se og Hør om at han skal bli bestefar. – Nå må jeg ta til motmæle, for nå er det virkelig nok, skriver han. Her under konserten sin i Eidsvoll tidligere i år. Foto: Karianne Schei
 
Ble uthengt i ukeblad
Kjendisbladet Se og Hør meldte fredag at Kurt Nilsen skal bli bestefar. Det er løgn.

Publisert: 17.jul.2017 15:59
Oppdatert: 17.jul.2017 16:04

«Ny Nilsen på gang! Hans datter venter nemlig barn opp mot julehøytiden. Pappa Kurt kan vente seg et barnebarn i julegave».

Dette var noe av det Se og Hør skrev før helgen. Kurt Nilsen selv tar til motmæle på sin Facebookside.

OVERTRAMP

– Dette har vært en utrolig tøff og vanskelig helg for min familie og meg. Jeg vet rett og slett ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg er en offentlig person, og må tåle at dette useriøse bladet skriver om rykter fra nære kilder. Men NÅ har det gått for langt. Det er et respektløst overtramp mot meg og min familie når de publiserer en sak om min datter som ikke er sann. Min datter er ikke en offentlig person og jeg har alltid prøvd å holde mine barn utenfor mitt artistliv. De har ikke bedt om dette, og de skal være private. Jeg skal ikke bli bestefar, skriver han blant annet i innlegget.

FIKK DU MED DEG DETTE: Kurt Nilsen flytter til Minnesund

MOTMÆLE

Kurt Nilsen skriver også at han har godtatt mye fra disse useriøse journalistene.

– Jeg har «godtatt» at de stjeler mine instagrambilder og publiserer de i bladet sitt for egen profitt. Dette har jeg tålt i alle år, selv om jeg aldri har syntes at dette har vært greit. Men nå må jeg ta til motmæle, for nå er det virkelig nok! Aldri tro at jeg kommer til å stille opp på et intervju for dette bladet, aldri tro at alt det dere leser i Se og Hør stemmer, tordner han.

HEVDER DE ER LEI SEG

– Det Kurt skriver medfører riktighet, sier Nilsens manager Jan Fredrik Karlsen til VG.

Han vil ikke kommentere hva slags etterspill kjendisbladet eventuelt kan vente seg.

Se og Hørs sjefredaktør Ulf André Andersen har innsett tabben og innrømmer å ha skrevet en ren løgn.

– Dette er svært leit og beklagelig. Vi foretrekker å ta dette direkte med Kurt Nilsen og hans management framfor å kommentere saken, skriver han i en sms til VG.

På bladets hjemmeside skriver han: Se og Hør beklager overfor Kurt Nilsen og hans familie at fredagens artikkel om at han skal bli bestefar, viser seg å være feil.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no