18. aug
 
Kvinne drept i Feiring, ektemannen pågrepet
Etter en mange timer lang politiaksjon med store styrker ble antatt gjerningsperson pågrepet ved 11.30-tiden.

Publisert: 28.aug.2017 08:42
Oppdatert: 28.aug.2017 14:40

SISTE: Politiet bekrefter å ha pågrepet en antatt gjerningsperson etter at en kvinne ble funnet drept i Feiring i Akershus.

Politiet fikk melding mandag morgen klokken 05.55 om at en kvinnen i slutten av sekstiårene er funnet død i en privat bolig i Feiring nord i Eidsvoll. Politiet etterforsker det som et drap. Politiet pågrep rett før kl. 11.30 den antatte gjerningspersonen.

- Vi fikk melding om at kvinnen ble funnet død på en privatadresse i Feiring, i Eidsvoll kommune klokka 05.55. Etter omfattende politiaksjon ble den den antatte gjerningspersonen pågrepet like før kl. 11.30, sier politiadvokat Guro Holm Hansen ved Øst politidistrikt.

Holm Hansen bekrefter ovenfor EUB at den antatte gjerningsmannen er den drepte kvinnens ektefelle. Han er i slutten av 60-årene.

Politiet ble varslet og store politistyrker ble satt inn i letingen etter antatt gjerningsmann, som er kvinnens ektefelle. Han er nå i politiets varetekt, sier politiadvokaten.

Politiet har sperret av et større område og gjennomfører tekniske og taktiske undersøkelser.

- Vi kommer tilbake med mer informasjon, sier Holm Hansen.

Politiet skrev på Twitter ved 10-tiden at "Hendelsen er alvorlig, men fortsatt uavklart". Videre ba operasjonssentralen folk på stedet om å forholde seg til politiets henvisninger.

Det pågikk en stor politiaksjon i Feiring helt siden tidlig mandag morgen.

EUBs journalist på stedet meldte om et stort antall væpnede politistyrker og hundepatruljer på stedet. Politihelikopteret sirkulerte over stedet i mange timer, men landet litt før klokken 11.

Politiet har sperret av et større område. Ved 11.15-tiden melder EUBs journalist på stedet at politifolk løp ned til et kryss. Kort tid etter ble det satt opp ytterligere sperringer. Det er foreløpig uklart hva som skjer. 

Lensmann Jan Vidar Karlsen ved Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor kunne mandag morgen ikke uttale seg om hendelsen da EUB snakket med han.  Det har foreløpig ikke lyktes EUB å få kontakt med operasjonssentralen på Romerike.

Politiet meldte på Twitter klokken 08.47 at "Vi har en hendelse i Feiring. I denne forbindelse vil vi komme tilbake med flere opplysninger kl. 10.00. Klokka ti på ti melder politiet på Twitter at "hendelsen er alvorlig, men fortsatt uavklart"

 
Et større område er avsperret i Feiring: Foto: Magnar Haraldsen
Politihelikopteret er også på plass i Feiring. Foto: Magnar Haraldsen
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no