21. apr
SKOGSMASKIN. Aps Anniken Huitfeldt fikk se hvordan moderne skoghogst utføres da hun ble invitert til å kjøre skogsmaskin med Carl Randin Klokkerengen.
 
Valgkampen er i gang
EIDSVOLL. Det stortingsrepresentant for Ap, Anniken Huitfeldt, ikke vet om skogsdrift etter sitt Eidsvolls-besøk, er vel neppe ikke verdt å vite.

Publisert: 07.apr.2017 13:30
Oppdatert: 07.apr.2017 13:33

Med Ole Guttorm Brenden, leder av Eidsvoll Ap og sekretær i Fellesforbundets avdeling for Oslo, Akershus og Østfold, som ledsager, besøkte Huitfeldt i forrige uke flere aktører i Eidsvolls næringsliv. Første stopp var Orbit Arena, før ferden gikk videre til Moelven Eidsvold Værk og Krogsrud Sag, hvor Akershus Aps førsterepresentant til Stortinget fikk kjøre skogsmaskin med Carl Randin Klokkerengen.

HELE LINJA

– Skogsdrift er en viktig del av næringslivet på Øvre Romerike, og her fikk Anniken med seg hele driftslinjen fra felling av treet til det kommer ut på den andre siden som ferdig plank, sier Brenden, som er oppført på 10.-plass for Akershus til høstens stortingsvalg.

I og med at det er valg til høsten, har Ap som målsetting å besøke alle kommunene i Akershus.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no