25. jun
FOTBALL. Det blir fotballskole og mange andre sommeraktiviteter for skoleferiebarn i Nannestad. Illustrasjonsfoto
 
Varierte aktiviteter for skolebarn i sommer
NANNESTAD. I Nannestad er det mange forskjellige tilbud til barn med skoleferie.

Publisert: 19.jun.2017 09:00
Oppdatert: 12.jun.2017 11:57

Det blir både malerkurs, hvor man kan lær å male maleri fra grunnen av. Lærer på Preståsen skole er Christoffer Fjeldstad.

Også for dem som ønsker å lære å svømme er det muligheter på Volla skole med Norges Svømmeskole. På Stall Eikeberg i Gjerdrum tilbys det rideaktiviteter og i Black Box i Nannestad kommunehus blir det dramakurs med teater og improvisasjon, dans, øvelser og lek.

På Bjerke stadion blir det Tines fotballskole og aktivitetsdager.

Nannestad husflidslag inviterer elever i 4. – 8. trinn til sommerskole på Heimskringla. Noen av aktivitetene du får prøve er vev, tegning og nålfilting.

Nannestad bibliotek har åpent i hele sommer. Der kan man delta på Sommerles, spille PlayStation, være på internett eller bare slappe av med en god bok.

Nannestad Turlag arrangerer også i år friluftsskole for barn fra 4. til 7. trinn. Gjennomgangstema for friluftsskolen er allemannsretten.

Gruvelia Sykkelklubb inviterer til sykkelglede ved Eltonåsen skole og benytter terrengparken, skoleområdet og stinettet i skogen innenfor skolen. Ytterligere opplysninger er lagt ut på Nannestad kommunes hjemmeside.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no