18. jul
 
Veksten fører til mer og mer utvikling
Ingen som har vært på Øvre Romerike de siste årene har unngått å se den kolossale veksten som har skjedd etter flyplassen på Gardermoen kom.

Publisert: 04.jan.2018 11:00
Oppdatert: 03.jan.2018 13:30

Som lokalavis skal vi speile de samfunnene vi dekker på best mulig vis. Siden vi er lokalisert på Øvre Romerike betyr det at nesten hver eneste utgave bringer en eller flere saker i relasjon med utviklingen og veksten som skjer på alle kanter. Alt fra nye skoler og eldresentre, forretningsbygg og boliger kombinert med infrastruktur i nær sagt alle varianter som dukker opp, gir oss mer enn nok å henge fingrene i.

Annet er ikke å vente når staten pøser milliarder av kroner over oss i form av flyplass, jernbane og motorveier. At nærmest alt som kan krype å gå av private aktører ser store muligheter til å tjene penger på å bygge her, gjør ikke saken bedre.

– Jeg synes det er strålende å se, svarte Ullensaker ordfører Tom Staahle på spørsmål om hva han synes om å ha byggeplasser på alle kanter av kontoret sitt.

– Jeg vet om mange ordførerkolleger rundt om i Norge som slett ikke har det så moro på jobben som jeg har, ganske enkelt fordi de bor i fraflyttingskommuner. Når jeg ser heisekranene her betyr det at folk vil flytte hit, og det er jeg glad for, sa han.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no