17. sep
IVRIGE: Linnea Elise Aaserud Melbøe (10 år), Tuva Kristine Aaserud Melbøe (8 år) og Emilie Guldbransen (7 år) samlet inn masse panteflasker de ga til Røde Kors.
 
Venninner på flaskejakt for en god sak
Tre unge jenter fra Mogreina fikk en idé om at de ville gi penger til Røde Kors da de lekte butikk. Det endte i flaskeinnsamling og hundrevis av kroner til en god sak.

Publisert: 25.apr.2018 17:00
Oppdatert: 23.apr.2018 12:25

Linnea Elise Aaserud Melbøe (10 år), Tuva Kristine Aaserud Melbøe (8 år) og Emilie Guldbransen (7 år) fra Mogreina fant ut at de ville leke butikk, hvor de solgte tegninger og laget masker de kunne selge. Da fant de ut at de ville gi pengene til et godt formål. Det ble Røde Kors, for å bidra til å hjelpe mennesker som trenger det.

De tre jentene ga seg ikke etter å ha hatt butikk. Da kastet de seg rundt og gikk nabolaget på kryss og tvers og samlet inn tomflasker de kunne pante og gi til samme formål.

Da flaskene var pantet og pengene telt viste det seg at de hadde samlet inn for over 300 kroner, og de gavmilde jentene gir seg ikke med det. Nå vil de samle enda flere flasker for å kunne gi enda mer til Røde Kors.

LES OGSÅ: Røde Kors-presidenten: – Et viktig bidrag til lokalsamfunnet

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no